VOLIM GA KAO SINA: Marija Kulić grcala u suzama zbog optužbi da je u ljubavnoj vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pokrenuo je priču o navodnoj aferi Marije Kulić i Nenada Macanovića Bebice, o kojoj zadrugari bruje još od prošle godine. Zorica Marković je izjavila da ima dokaze o ovoj aferi.

- Bebice, zašto si bacio takvu ljagu danas, kad je Zorica pričala ovo danas, samo si gledao u sto? Zašto dok se ljubiš sa Miljanom gledaš u Mariju? - pitao je Milošević.

- Ja to nisam čuo. Zorica je rekla Mariji da p*ši meni, to je budalaština. Bolestan je um koji tako nešto može da kaže. Podrazumeva se da je laž. Celo leto se proteže priča za Mariju i mene, ne znam kako to neko može da kaže. To više govori o Zorici. Vrlo je vulgarno od Zorice - odgovorio je Bebica.

- To se provlačilo i u petici - rekla je Zorica.

- Marija, cela Srbija bruji o tvojoj vezi sa Bebicom, Zorica kaže da zna apartman gde ste se viđali - rekao je voditelj.

- Ja nisam ništa htela da kažem Miljani. Kad je Zorica počela da priča bljuvotine, Miljana i Nenad su ćutali. Nenad i ja smo non-stop bili zajedno kad je Miljana bila u bolnici, Siniši nije bilo dobro, Nenad poznaje Beograd u prste. Bili smo tri dana, onda sam zvala Sinišu da dođe. Nije vrstan u Beogradu što se tiče vožnje. Tri dana smo bili u apartmanu na Voždovcu, u taj isti apartman su došli Siniša i Željko. U Nišu takođe, ako treba da se ide do bolnice, kupovine, Željka vodi do vrtića. A to što pričaju ljudi, mogu da jedu g*vna. Zorica je mene i u pretprošloj sezoni vređala kad sam je navela za nešto, pričala mi da sam k*rva. A ja sam joj i kad sam ušla rekla da je prema meni ispala dvolična. Mi smo majke i trebalo je da gleda mene. Posle mi se izvinila. I prošli put mi je pričala da sam dr*ljetina, k*rvetina. Mene ne interesuje šta Zorica priča. Ja nju nisam napala i govorila: "K*rvo". Reč je bila dvoličnost. Smatram da je dvolična, a ona skočila i kaže mi onakve stvari. Zorica je pričala da voli mlade muškarce, ja ne volim. Prvo, to je momak moje ćerke. Takve stvari u mojoj porodici ne postoje, to su za mene boleštine. A Bebica ćuti na sve - govorila je Marija.

Marija je napala zeta Nenada Macanovića Bebicu jer nije branio njenu čast pred zadrugarima.

- Šta sam ja sve rekla kad sma se sa Bebicom svađala, ja sam rekla da je možda zaljubljen u nju - rekla je Miljana Kulić.

- Oni kao sve kažu u afektu, kao bolešine, ali vi ih izgovarate - rekao je Ivan Marinković.

- Odakle tebi mozak to da kažeš, pa nije on Bojan Tomović, on je bolestan čovek. Zdrave ne svrstavaš sa psihički bolesnima, a nije ti ni bio dečko. Ti u tvojim šalama izgovoriš takve gadosti - rekla je Marija.

- Ovde se prebacuje na Miljanu - rekao je Lazar Čolić Zola.

- Ona je to izgovorila. Je*em mater svima koji to misle - rekla je Marija.

- Kako u afektu da kaže da zna apartman u kom ste se je*ali? - pitao je Milošević.

- Šta ja ne smem, da me neko Bože sačuvaj ne spoji sa Nenadom. Ja smatram ono što je ispravno, taj čovek meni pomaže, a što je mutav pa ne zna da odgovori ni za sebe, ni za mene, ni za Miljanu to ja ne mogu da menjam. Nisam rekla ni Miljani jer ni jedno ni drugo nisu došli da kažu nešto na tu temu - rekla je Marija.

- Da li bi se neko ko ima rak je*o sa zetom dok mu dete umire - vikao je Miljan Vračević.

- Ja ga gledam kao sina, to je isto kao da se majka je*e sa sinom. A ti ako si mutav šta si koji ku*ac došao ovde. Reci nešto, čoveče - rekla je Marija.

- Marija je već to demantovala - rekao je Bebica.

- Trebalo je da kažeš Zorici: Sram te bilo. Ja sa Zoricom mogu i ne moram da sednem, meni je bitno što si ti ćutao, a možda ćeš da budeš njen muž, da živiš sa nama - rekla je Marija Bebici.

- Pa ja mogu da napušavam svakoga - rekao je Macanović.

- Ivan i Zola bi skočili sebe da odbrane, ako ne Mariju - rekao je voditelj.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još