ZVEZDE ODREDILE: Odgovara li vaš izgled karakteristikama horoskopskog znaka?

Horoskopski znak je deo našeg identiteta. S individualnim karakternim crtama i načinom ponašanja sopstvenog horoskopskog znaka, mnogi mogu da se identifikuju. Otkrivamo vam tipična fizionomska obeležja koja se pripisuju svakom horoskopskom znaku...

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna obično su mršave i nisu mišićave. Glava im je izdužena, obrve izražene. Osim toga, konture lica su izražene i podsećaju na dijamant.

BIK

Bikovi imaju široko čelo, male oči i markantnu donju vilicu. Generalno deluju opušteno i samouvereno – Bika ne možete tek tako da izbacite iz njegovog mira.

BLIZANCI

Blizanci su uglavnom mršavi i visoki: ruke, noge i vrat su im dugački. Lice je ovalno do dugoljasto, brada izražena. Blizanci zadržavaju mladalački izgled do duboke starosti.

RAK

Lice osoba rođenih u znaku Raka je tipično okruglasto. Obrazi i usne su puni, čelo lagano zaobljeno i nisko. Generalno deluje nekako detinjasto. Rakovi su često bledi, a izraz lica im je nekako naivan i zamišljen.

LAV

Lavovi po pravilu imaju snažnu telesnu građu i kvadratno lice s malim nosom i usnama. Druga optička obeležja su gusta kosa i dominantno zračenje.

DEVICA

Device imaju krhka tela, a žene rođene u tom znaku često su niskog rasta. Imaju dubok pogled (koji često deluje strogo), visoko čelo i lagano izbočena usta.

VAGA

Tipična telesna obeležja osoba koje su rođene u znaku Vage su ovalno lice, glatka i svetla koža, te mala usta. Telo deluje atletski, a izraz lica nežan i ljubazan.

ŠKORPIJA

Osobe rođene u znaku Škorpije imaju istaknut nos koji je često šiljast i bistre, prodorne oči. Brada im je malo spljoštena. Pogled im deluje magnetski, a izraz lica često ozbiljno i strogo.

STRELAC

Osobe rođene u znaku Strelca imaju zaokružen profil s markantnim nosom i bradom. Telo im je malo i masivno. Izraz lica je znatiželjan, zainteresovan i pažljiv.

JARAC

Lice Jarca je okruglo i puno, čelo visoko, a obrve izražene. Ima gustu i sjajnu kosu. Telo je ili koščato i mršavo ili vrlo sportski građeno.

VODOLIJA

Tipična Vodolija izgleda ovako: lice je obeleženo upalim očima i živahnim pogledom, a obrazi su puni. Međutim, uši su male, a usne tanke. Telo Vodolije je mršavo i slabašno.

RIBE

Ribe imaju okrugle oči i sanjalački pogled. Čelo je lagano zaobljeno, usta nisu velika, a brada je okruglasta. Telo je često prijatno zaobljeno.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još