TI SI BOLESTAN, MRZIŠ SVOJE DETE: Marija Kulić žestoko napala Ivana Marinkovića (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su raspravljali oko navodne afere Marije Kulić i dečka njene ćerke Miljane, Nenada Macanovića Bebice. Temu je prokomentarisao i Miljanin bivši partner Ivan Marinković.

- Ja ne vidim čemu tolika gungula oko Marije i Bebice. Tema je glavna, ali ja nisam to ispratio, dokle vi, da li nekoga boli ku*ac za ovo. Ovo je rekla Miljana Kulić, pa Zorica - rekao je Ivan.

- To nije istina - vikao je Lepi Mića.

- Ja bih na osnovu ovih komentara rekao da je još ljudi zaljubljeno u Mariju. Što je bitno šta ćemo mi da mislimo. Na osonovu onoga što smo mi videli ovde za sedam dana, moje mišljenje možda nije Miljanu bitno, ali bitno je ljudima, mi imamo mišljenje koje možemo da iznesemo - rekao je Ivan.

- Ta slika je bolesna, ti si bolestan - dodala je Marija.

- On je rekao da mi hoćemo da posvađamo Miljanu, Mariju i njega (Bebicu), to nije istina. On i ja smo lepo pričali nekoliko puta - rekao je Ivan.

- Kada si ti pričao sa njim? - upitala je Marija.

- Kada sam pričao sa Mićom o poslu, on se ubacio - rekao je Bebica.

- Ne smeš ti da pričlaš sa njim, šta ti ima da pričaš sa njim. Ti si stvarno bolestan, šta ima da pričaš sa njim, a ti gajiš njegovo dete. Nemoj da mi se obraćaš - vikala je Marija.

- Mi smo lepo pričali, a onda se desilo to. Njemu neko brani da priča sa mnom, ako na to pristane, on nije normalan - dodao je Ivan.

Marija i Ivan svađu su nastavili u spavaćoj sobi, zadrugarka ga je pratila i pričala mu dok je on bežao od nje.

- Ti si u stanju Miljanu da isprovociraš, a nećeš doživeti da te ja udarim. Mrziš dete, go*no smrdljivo - rekla je Marija.

- Ideš za mnom kao luda - dodao je Marinković.

- Hoće da me isprovocira, da ja skočim i da ga udarim - rekla je Marija Miljani.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još