Nole, Džej Leno i Kejti Holms zaigrali kolo! (VIDEO)

Mnogo se pričalo o tome kako je Novak Đoković nakon trijumfa u Vimbldonu probao travu, ali ne "onu", nego travu sa podloge na kojoj je pobedio Rafaela Nadala. Kao i ostale, Džeja Lenoa je zanimalo zašto je to Nole uradio.

- Bilo je tu nečeg... nečeg što ne mogu da objasnim - rekao je prvo Nole.

- Znam da muzički bendovi često koriste travu, ali ovo je ipak nešto drugačije - konstatovao je Leno, na šta mu je Nole odgovorio ovako:

- U mojim snovima trava je bila daleko ukusnija, slađa. A u stvarnosti, sa svim onim znojem, mojim, protivnikovim... nije bilo baš sjajno. Ali, nekako je sve ipak delovalo prirodno.

Pogledajte video Noletovog gostovanja kod Džeja Lenoa!

Kao što ste čuli, Nole je sa Lenoom pričao o svojoj dijeti bez glutena koja je kao da "jedete stiropor ili plastiku" i podršci političara tokom takmičenja.

- Treba da dođete u Srbiju da vidite i doživite kako jedni druge podržavamo - rekao je Nole, poput pravog ambasadora svoje zemlje.

Na kraju se Nole osvrnuo i na svoj pevački i zabavljački talenat rekavši da "voli karaoke, ali da loše peva", a onda je iznenadio Lenoa kada je sa pozvao igrače i sa njima zaigrao kolo. Leno i druga gošća - glumica Kejti Holms su mu se pridružili i sve je delovalo veoma zabavno i opušteno. Pogledajte video gore i na kraju ćete videti Noleta, Lenoa i suprugu Toma Kruza - Kejti Holms kako igraju kolo.

Mogao bi Nole da se bavi poslom Džeja Lenoa, zar ne?

Pogledajte još