PROKOCKAO JE SVU MOJU UŠTEĐEVINU: Goca Tržan otkrila razloge kraha braka sa Ivanom Marinkovićem

Goca Tržan posle dužeg vremena progovorila je o braku sa Ivanom Marinkovićem, koji se trenutno nalazi u "Zadruzi". Njih dvoje, otkako nisu zajedno, nemaju kontakt, ona ga je svojevremeno tužila za neisplaćene alimentacije, a sada se prisetila kroz šta je sve prošla u braku i zbog čega je donela odluku da taj odnos okonča.

Goca je istakla da je tokom zajedničkog života sa Ivanom proživela pakao, pre svega zbog njegovih poroka - alkohola i kocke.

- Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji - priznala je Goca u svojoj emisiji "Ako progovorim".

Ona je navela da je imala želju da pomogne Marinkoviću da se izleči, ali da on to nije hteo.

- Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: "Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti". Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga - ispričala je pevačica i navela kada je presekla da napusti muža.

- Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem - završila je Goca, koja uživa u drugom braku sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još