CRNO NA BELO: Aleksandra Nikolić progovorila o odnosu sa Markom Markovićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Aleksandra Nikolić progovorila je o odnosu sa Markom Markovićem i tvrdila da apsolutno ništa ne oseća prema njemu, niti da postoji skrivena namera.

- Nije mogao od mene da vidi signale. Kada je video da sam loše, on je pričao sa mnom, uhvati me neka tuga i gušenje. Naiđe to tako nekada, sve mi dođe preko glave, ovde se sve tumači pogrešno i ta šolja i taj jastuk - rekla je Aleks i dodala:

- Marko me je pitao za kafu, za jastuk me je pitao da li može da nasloni glavu. Sve sam to olako shvatala, baš zato što ne postoji ništa. On navodno vidi te neke signale sa moje strane. Ja sam se distancirala od njega, ako se njemu nešto dešava u glavi još manje želim da provodim vreme sa njim. Ja sam čista.

- Ako se on poverio nekome, po mom mišljenju je to rijaliti. Ne smatram za sebe da sam ružna, ali mu nisam dala povoda, da mu se svidim. Primetila sam da sa kim god da pričam duže od dva, tri minuta to su odmah priče. Sa njim sam drugarski pričala, ništa specijalno nismo pričali. Govorio je o Staniji, da treba da se družim sa ljudima, gde sam se složila sa njim. Tako je bilo 2 ili 3 dana, prijalo mi je da mi neko kaže da se trgnem. Bilo mi je čudno što se meni približio, on je ciljano došao kod mene u krevet ako igra rijaliti. Nisam mu davala povoda ni za šta - rekla je Nikolićeva i dodala:

- Miki mi je skrenuo pažnju da moram da pazim sa kim pričam. Nisam tako razmišljala, olako sam to shvatila. Od mene ne može da dobije ništa, druge devojke su osećale emociju prema.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još