AGRESIVNA JE I POSESIVNA, NE ŽELIM DA BUDEM U VEZI SA NJOM: FIlip Car ponizio Milicu Veselinović pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su igrali "Igru istine". Aleksandra Nikolić imala je pitanje za Filipa Cara.

- Šta se dešava sa tobom i Milicom? Da li ćete uploviti u vezu? U kakvom ste odnosu? Sinoć sam videla da je bila loše, a ti si je grlio. Kakve su ti namere i ciljevi? To me zanima. Da li misliš da je prava za tebe? - pitala je Aleks.

- Ovo pita zbog sebe - dobacio je Lepi Mića.

- Ja sam imao jedan cilj i plan, a to je da ne ulazim u vezu. Ja sam zaljubljiv, mogu da mi se vrate emocije i nikad ne znaš šta život nosi. Imam neke afinitete prema Milici, ne znam šta nosi. Milica me potajno čeka, video sam da je sa Markovićem. Ona se meni sviđa, postoji neka energija, zanimljivo mi je, ali prvo moram da se uklopim. Ne mogu čim dođem da uđem u vezu. Ja nisam ni stvari stavio u garderober, a mi treba da uđemo u vezu. Želim da se družim sa drugima, pa da vidim da li je to to. Milica je zapela, a meni to ne odgovara. Ja više neću da ponavljam iste greške - pričao je Car.

- Ja imam pravo na repliku. Što se tiče Filipa i mene slažem se i ne nadam se da ćemo ući u bilo kakvu vezu, pa da ne bude da meni neko daje lažnu nadu. Družićemo se, ja samo ne volim zavlačenja, nije mi potrebno da se neko igra sa mnom. Ja sam shvatila šta su mi greške, neću da pravim scene - pričala je Milica.

- Milice, ti meni nisi dala svojim ponašanjem do znanja da bi bila blaga, nego u startu druženja mi pokazala da bi bila agresivna i posesivna, juče me je hvatala za lice - rekao je Filip.

- Milice, juče si ovo isto govorila za Markovića - ubacila se Zorica Marković.

- Je l' bi ti bila u vezi sa mnom? - pitao je Car.

- Da, šta radim sa tobom? - odgovorila je ona.

- Ja vidim da sam preterao, pa je bolje sprečiti nego lečiti - govorio je Car.

- Ja samo ne želim da odnos kakav imaš sa mnom, imaš sa drugim devojkama - poručila je Veselinovićeva.

- Ja ne mogu da radim aneks ugovora i baš zbog toga hoću da sam opuštena. Neka se druži sa kim hoće, ali ja neću da on bude povezivan. Filip se izjasnio za mene - govorila je Milica.

- Ti kad si imala sa Markom, meni je najgore što si to radila i pričala za stolom, a onda dođeš kod Anđele i pričaš o meni. Da li je folirala kod mene ili njega ili ona može da iznese stvari za dvoje, ima njih koji mogu i po trojicu. Ne treba da imaš nikakva očekivanja od mene, ni ja od tebe - pričao je Filip.

- Voliš da se družiš i flertuješ, vidim da namere nemaš prema devojkama, ali one imaju i koriste tvoju harizmu - dodala je Veselinovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još