ZA NJU JE RIJALITI ZAVRŠEN: Anastasija Bojanović izbačena iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Izbacivanje".

Voditelj Darko Tanasijević odveo je nominovane zadrugarke, Anastasiju Bojanović i Miljanu Popović, u salu za fizičko gde je odigrana igrica Velikog šefa.

One su imale zadatak da ubacuju loptice u rupu na kartonu, a nijedna nije ostvarila pogodak, pa rezultati nisu biti duplirani nominovanim takmičarkama.

- Jedna ima 84% glasova, druga ima 16%. 84% glasova ima i ostaje u "Zadruzi" Miljana Popović - rekao je voditelj.

Anastasija se pozdravila sa zadrugarima i napustila "Zadrugu".

Bojanovićeva je potom otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević. Ona se prvo pozdravila sa svojom majkom i bratom, a onda komentarisala aktuelne teme iz "Zadruge".

- Imala sam tremu, prvi put među toliko lošim ljudima. Za mene je Miljan Vračević jedan od najlošijih ljudi, Uroš Ćertić isto. Meni prijatelj ne može da bude osoba koja me zove potrčkom, a da se on druži - govorila je ona.

- Šta je bilo sa Ša? - pitala je Dušica.

- Ja nisam rekla da sam zaljubljena, rekla sam da je on meni simpatičan. Prijalo mi je njegovo društvo. Rekla sam da ne bih to iznela da nije uputio takve uvrede, nego sam znala da će to da ga ispomera. Ima dosta stvari za koje sam ostala nedorečena, ali napolju neću - pričala je Anastasija.

- Aleks ne može da se druži sa bivšim dečkom. Milica je sedela pored mene i baš smo komentarisale da ona to radi namerno zbog Milice jer su u sukobu. Ona nije svesna da može da ostane bez momka ili joj nije dovoljno stalo, ali tu ipak ima neke hemije - govorila je ona o odnosu Milice Veselinović, Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

A Maja Marinković i Bilal Brajlović? - pitala je voditeljka.

- Ona čeka Bilalovu grešku, on nju više voli - rekla je Anastasija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još