GOTIVIM JE JER JE LUCKASTA I UVEK MI JE ZABAVNO U NJENOM DRUŠTVU: Dragana Mirković otkrila kako se pomirila sa Sekom Aleksić

Odnos Seke Aleksić i Dragane Mirković bio je na "klimavim nogama", ali posle 12 godina prećutnog odnosa pružile su ruku jedna drugoj i obnovile svoje prijateljstvo.

Pevačica Seka Aleksić se pojavila na novogodišnjem snimanju programa DM SAT televizije, iako više od decenije nije govorila sa koleginicom Draganom Mirković, zbog "zlih" jezika, ali sada su konačno sklopile primirje prema njihovim rečima.

Aleksićeva je otkrila koliko dugo nisu razgovarale.

- Ne znam iskreno koliko godina je prošlo, ali ima dosta. Veljko i ja smo 14 godina u braku, a bili smo na početku veze kada se to desilo - otkrila je Seka i dodala:

- Nisu to ni bile ratne sekire, koliko smo se mi naljutile. Naljutila sam se kao tvrdoglavi bik jer znam da nisam kriva i da sam u pravu. Dragana je to divno objasnila. Кod mene su godine učinile svoje i smatram da istina uvek izađe na površinu. Kad god, ali izađe. Presrećna sam što sam snimala novogodišnji program. Bila sam srećna i kada sam srela Tonija na aerodromu, potpuno normalno sam mu se javila. Smatrala sam da mi nismo ni u kakvoj velikoj svađi - rekla je Aleksićeva.

Dragana je otkrila kako je došlo do "spora", ali i da su ih novinari zavadili.

- Drugarica je velika reč, ali smo se jako lepo družile kada smo se viđale. Nije to bilo tako često, ali nam je uvek bilo jako zabavno i lepo. Gotivim je jer je luckasta i uvek mi je smešno u njenom društvu. Uvek je znala da me nasmeje. Moram da kažem, ratne sekire, pomirenja, ne ide uz ovu priču, jer kada se neko svađa onda je to "otkopavanje i zakopavanje ratnih sekira". Između nas nije bilo nijedne ružne reči u medijima. To je prosto privatno, ali nas mediji jesu zavadili i ja sam pogrešila što sam poverovala. Seka je pogrešila što se naljutila jer sam ja poverovala. Seka nije mogla da razume kako sam ja mogla da poverujem u tako nešto. Da je bila na mom mestu verovatno bi i ona poverovala. To su tada pametno odradili, bilo je sa više strana. Drago mi je što posle toga nije bila jedna ružna reč i drago mi je što je to nešto prećutno ostalo među nama. Poštujemo i volimo se međusobno i zbog toga nije bilo nijedne ružne reči. Nije se ukazala prilika pa da ranije rešimo te neke stvari. Čak je i ovo slučajnost - kazala je Dragana za "Prvi red" na "K1 televiziji".

Seka je istakla da je slučaj sa Draganom pokazao kako treba ljudi da se ponašaju u kriznim situacijama.

- Srećna sam što sam deo novogodišnjeg programa DM SAT televizije i što sam tu sa Draganom. Mislim da smo Dragana i ja u dubini svoje duše jedna drugoj oprostile te gluposti, a kada čovek oprosti mnogo se lepše oseća. Ovo je stvarno dobar primer drugim ljudima, ne samo kolegama, nego svima kako da se ophode jedni prema drugima - rekla je Seka.

Dragana je otkrila šta je bilo potrebno da reše spor.

- Postoje razne i velike stvari među ljudima, ali kad se dešava nešto namešteno lako se prelazi preko toga. Nije bitno koliko se dugo nismo videle, čak se nismo ni srele u nekom trenutku, a bio je potreban jedan mali trenutak da pređemo preko svega - zaključila je Dragana za "Prvi red".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: HYPE TV - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još