Crvena Zvezda će pobediti i Salmu Hajek

- Samo da mi pobedimo u Beogradu sa dovoljnom razlikom, ja ću se u Renu posle pobrinuti za sve - ne ostavlja dilemu Bajković u razgovu za "Blic".

Bajković kaže da je svestan ozbiljnosti Rena ali i da za Zvezdu nema predaje.
-Pa na "Marakani" su padali i veći timovi od Rena. Ne bojimo se, samo da damo sve od sebe i idemo u grupnu fazu takmičenja. Siguran sam u to.

Branio bi i za Srbiju

Iako je rođeni Cetinjanin, kaže da bi rado prihvatio eventualni poziv fudbalske reprezentacije Srbije, koja upravo kuburi s golmanima.

- Rado bih branio za najbolju selekciju Srbije. Nastaviću s dobrim partijama u Zvezdi, pa ako zaluta poziv selektora Petrovića, tu sam. Oberučke bih prihvatio poziv.

Bajković kaže da od igrača Rena najbolje poznaje Stefana Dalmea i Jana Mvilea i tvrdi da igraju dobro kod kuće, a slabije na strani.

Čuvar mreže crveno-belih obećava da će gazdaricu Rena, glumicu Salmau Hajek, lepo ugostiti u Srbiji.

- Lepo ćemo je ugostiti u Srbiji. Rekao mi je Čava Dimitrijević da je predsednik Rena Anri Pinal treći po bogatstvu u Francuskoj. Godišnji budžet kluba je 88 miliona evra, ali pare ne igraju. Već srce i znanje.

Na pitanje može li Zvezda ove sezone do titule Bajković kaže: "Može i mora, dugujemo to navijačima. Došlo je vreme da zajednički slavimo".

Istetoviraću Robijevo ime

- Kada nam se razdvoje putevi, istetoviraću ime Roberta Prosinečkog. Niko nije bio strpljiv kao ja, išao sam na pozajmice, odlazio, vraćao se, ali ja sam rođen za golmana, a kvalitet se na kraju isplatio. Nikad ga, do dolaska Prosinečkog, nisam ni pokazao. Moja karijera je počela njegovim dolaskom, biću mu zahvalan do kraja života, a sve ću mu vraćati na terenu. Ma, nikad neću moći da mu se odužim.

Samo vas čekam ...

(old_image)

Pogledajte još