Hari Poter nokautirao "Sumrak" na dodeli Teen Choice Awards!

Nadajmo se da su fanovi Sumraka (Twilight) takođe i fanovi Harija Potera (Harry Potter), jer u suprotnom će sigurno biti mnogo razočarani kada saznaju da je ovogodišnja dodela nagrada Teen Choice Awards ipak prošla više u znaku tinejdž-čarobnjaka nego tinejdž-vampira.

FOTO GALERIJA: Teen Choice Awards

Tinejdžerski izbor je ove godine pao na film "Hari Poter i Relikvije smrti 1" (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1) koji je pobedio "Sumrak Sagu: Pomračenje" (The Twilight Saga: Eclipse) u kategoriji SF/Fantazija.

Takođe, Ema Votson je "čarobnim štapićem isparila" Kristen Stjuart u kategoriji najbolja glumica u SF/Fantazija kategoriji.

Iako Kristen nije nagrađena, to nije sprečilo Roba Petinsona da ponese surfersku dasku Teen Choice Awards i to u dve kategorije: Najbolji vampir i Najbolji filmski glumac za film "Voda za slonove". "Tinejdžeri su zastrašujući", rekao je Rob sa surferskom daskom u rukama.

Verovali ili ne, čak je i poljubac iz pretposlednjeg filma o Hariju Poteru porazio poljupce Bele (Kristen Stjuart) i Edvarda (Robert Petinson) u katogoriji Najboljeg poljupca.

Pored Harija Potera, ove godine na Teen Choice Awards dominirao je i Džastin Biber koji je, pored ostalog, osvojio nagradu za Najgoreg TV zlikovca za gostovanje u seriji "CSI", a nagrađen je i za doprinos Twitteru i kao Najzgodniji dasa.

POGLEDAJTE VIDEO: Ešton Kučer peva hit Kejti Peri!

Pogledajte još