SPASIO SAM TE OD VEĆEG KARAMBOLA: Aleksandra Nikolić progovorila o problemima sa Dejanom i Dragojevićima, Filip Car ne prihvata optužbe na svoj račun! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević je u emisiji "Pretres nedelje" dao reč Aleksandri Nikolić, koja je želala do detalja da ispriča šta se desilo u njenoj vezi sa Dejanom Dragojevićem.

- Krenuću od prošle sezone. Ušla sam, svideo mi se Dejan, stupili smo u vezu, pomogla sam mu da digne glavu i pokaže pravo lice. Ispala sam fer i korektna do ovog sa Filipom. Napolju sam poštovala i njega i njegovu porodicu, iako sam dobila prvi "vajb" da se njegovoj mami ne dopada moje ponašanje, ali sam bila ispoštovana kad sam otišla kod njih, bili su idealni prema meni, a i ja prema njima. Uvek sam bila fer i korektna. Napolju nisam imala nijednu grešku, a i on. Imali smo svađe, ali to je zbog njegovog stanja, smirivala sam ga, shvatala ga kad je imao nalete besa - počela je Aleks.

- Ja ti jedino zameram što je to ponovo Filip Car - dodao je Miki Đuričić.

- Naravno. Kažem, ja sam se trudila da budem dobra i njegovima. Ja sam imala dosta problema kad sam izašla iz "Zadruge", sav novac sam uložila, dala porodici, pomogla njima. Ceo život sam posvetila porodici, gledala da njima ugodim. Kad je trebalo da uđem u "Zadrugu", pričala sam sa Dejanom o tome, ali me je iznenadilo njegovo odobrenje. Nije me odmah pustio. Očekivala sam druge stvari, zajednički život. Ali podržavam što je kod porodice. Kad sam ušla ovde, bila sam ispravna. Povezivali su me sa muškarcima, ali nijedan muškarac meni nije prijao, niti sam osetila potrebu... - nastavila je Aleks.

- Dejan je branio neodbranjivo - ustao je Filip Car.

- On misli da se meni dopao neki drugi muškarac pre njega - rekla je Nikolićeva.

- I ti i Dejan ste bili neispravni. Ti čokoladica, a Dejanu devojka ode u rijaliti da zaradi krvav novac, on u Zanzibaru trenira sa bratom, zeza se, a devojka mu se vrati na ratište i pati se, bude sama bez njega. Ali. Aleks nije bila ispravna i pre mog ulaska. Nisi uradila ništa konkretno, ali šta to znači? - nastavio je Car.

- Filip misli da se meni svideo neko drugi pre njega - dodala je Aleks.

- Ja sam rekao, pričalo se za Marka, za Majinog dečka kojeg voli najviše na svetu i za Zvezdana. Pričam kako ste vi pričali, kako su novinari pisali... Eto, tako - rekao je Filip.

- Da me je neko zaintrigirao, ja bih uradila kao sa Filipom, ali mi niko nije tako prijao. Meni je u podsvesti bilo kako je Dejan mogao tako da me pusti, umesto da očvrsnemo našu ljubav. Ništa nisam tražila od njega, ništa nisam očekivala finansijski, ali sam mislila da će se drugačije postaviti. Ušla sam ovde, niko mi se nije svideo, ali sam se preispitivala da li je prava ljubav sa Dejanom. Stvarno sam pričala sa dosta ljudi o Dejanu, želela sam da to uspe. Nisam želela da uradim ništa loše Dejanu, ali desilo mi se. Došao je Filip, zna da sam slaba na njega, koliko sam bila zaljubljena. Osetila sam se ušuškano pored njega - dodala je Nikolićeva.

- Ja smatram da sam je spasio od većeg karambola. Moglo je da bude veće sr*nje. Bio sam iskren i racionalan. Naša veza bi proizvela mnogo više problema. Znam šta bi se radilo u kući i napolju. To je nešto što nema perspektivu, pravilo bi probleme samo. Milica je mlada, slobodna, ja slobodan. Naš odnos nije opasan po nas i okolinu. Ako Bog da, uspećemo, ako ne, Bože moj... Rekao sam u intervjuu da ću znati kad prođe ova nedelja na čemu sam. Ne znamo još na čemu smo. Kad se sve slegne, znaću tačno kako stojim i u kakvom smo odnosu - rekao je Car.

- Još nešto, ja ne želim da se svađam sa Filipom, da ga provociram, da vređam. Oboje smo to želeli. Treba da stanemo jedno uz drugo. Meni je gore ovo što je Filip uradio, ja nemam više emociju prema Dejanu - dodala je Aleks.

- Ja nikoga nisam navlačio. Rekao sam da si u vezi sa Dejanom, da te je branio, da te čeka. Jedino što sam rekao jeste da je posle raskida bio na putovanju i da se aludiralo da je bio sa nekom devojkom, ali da je on to demantovao. Svaki put je ona prekidala komunikaciju, ja jednom i to je to. Mi jesmo pričali o tome da treba to da prekinemo. Ja se kajem, doneo sam joj neke neprilike. Meni to nije bio cilj, ja ovde živim život. Ne za podršku, ne za narod. Meni je okej sa Milicom, ne treba da mi bude pakao sa Aleksandrom. Ja ne volim tu nepravdu - zaključio je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još