ODABRANI POBEDNICI U ŠEST KATEGORIJA: Održana druga "Zadrugovizija" u šestoj sezoni "Zaduge" (VIDEO)

Tokom prošle noći održana je druga "Zadrugovizija" u šestoj sezoni popularnog rijaliti programa. Nakon dvadeset dva nastupa proglašeni su pobednici u šest kategorija.

Prvog pobednika izabrala je publika koja je glasala putem društvene mreže Fejsbuk, a voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da su najviše glasova osvojili Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola.

Marija Kulić je prišla Miljani i čestitala joj. Miljana je priznala da je plakala jer je videla Nenada Macanovića Bebicu da plače. Voditeljka Ivana Šopić im je uručila vrednu nagradu.

Pobednički nastup:

Korisnici društvene mreže Instagram dobili su priliku da putem zvaničnog profila "Zadruge" na ovoj popularnoj mreži glasaju za svoje favorite, tako što su ostavljali lajkove na storije svojih omiljenih zadrugara.

Voditeljka je pročitala da su i na Instagramu pobedili Miljana i Zola.

- Hvala svima - rekla je Miljana.

Pobednički nastup:

Nakon Fejsbuk i Instagram nagrade, uručena je i nagrada sa TikTok-a. Voditeljka je otkrila da su pobednici sa ove društvene mreže Aleksandra Nikolić i Filip Car, a Ivana Šopić im je uručila nagradu.

- Hvala svima koji su glasali - rekla je Aleks.

- Hvala mnogo - dodao je Car.

Pobednički nastup:

Sledećeg pobednika birao je novinarski žiri. Članovi poznatih prestoničkih redakcija su dali svoje glasove i saznali smo ko je oduševio predstavnike sedme sile.

Najviše poena dobili su Ivan Marinković i Miljan Vračević, koji su dobili vrednu nagradu, koju im je uručila voditeljka Ivana Šopić.

- Hvala svima, hvala lepo - rekao je Miljan.

- Sve vas volim, nikoga neću tužiti - rekao je Ivan.

Ivan je skakao od sreće, a Miljana je pobesnela zbog toga.

- Nikome više ne dajem izjave, to je sramota - vikala je Miljana.

Pobednički nastup:

Nakon novinarskog žirija, svoje glasove saopštili su i članovi stručnog žirija, koji su na večerašnjoj "Zadrugoviziji" činili Sandra Rešić, Milica Kemez, Marko Đedović, Filip Đukić i Bora Santana. Žiri je dao poene, a nakon konačnog zbira pobednici su bili Miljana i Zola. Voditeljka Ivana Šopić im je po treći put uručila vrednu nagradu.

- Zahvaljujemo se svim članovima žirija - rekao je Zola.

- Ja hoću da pozdravim drugaricu Milicu, mog Markića, Sandru, Boru i Filipa - dodala je Miljana.

Pobednički nastup:

Na samom kraju "Zadrugovizije" dodeljena je glavna nagrada noći. Publika je cele noći glasala putem SMS poruka za svoje favorite, a voditeljka Dušica Jakovljević je otkrila koji par je osvojio najviše glasova.

- U ovoj koverti se nalaze imena pobedinka. Pročitaću ko je osvojio prvo, a ko drugo mesto. Neka se Ivani pridruže Miljana i Zola, a drugi par Aleks i Car - rekla je Dušica.

- Je l' ste zadovoljni? - upitala je Ivana.

- Meni je svejedno, ko god da pobedi od nas, svejedno je - rekao je Car.

- Isto je i kod nas - rekao je Zola.

- Pobednici SMS glasova su Aleks i Car, a drugo mesto su Miljana i Zola - rekla je Ivana.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još