NIKADA NEĆEMO PRESTATI DA TE VOLIMO: Arijana Mihajlović slomljena nakon smrti supruga Siniše, uputila mu dirljivu poruku (FOTO)

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je u Rimu 16. decembra posle duge i teške bolesti. Trener "Bolonje" tri i po godine borio se protiv leukemije, međutim, bolest je pobedila i on je preminuo u 54. godini života.

Do poslednjeg dana popularni Miha bio je okružen svojim najmilijima - suprugom Arijanom, koja mu je tokom skladnog braka podarila petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Nakon što se juče prvi put oglasila posle prerane smrti svog supruga, njegova žena Arijana jutros mu je ponovo na svom profilu na društvenoj mreži Instagram uputila dirljivu poruku.

- Ljubavi, obećala sam ti... Ne brini, brinuću o njima. Naše najveće remek-delo. Nikada nećemo prestati da te volimo - napisala je Arijana pored fotografije svoje porodice.

Ova fotografija nastala je krajem juna 2021. godine kada su Arijana i Siniša u prisustvu najuže rodbine i prijatelja, obnovili bračne zavete u katoličkoj crkvi u Italiji.

Sahrana legendarnog fudbalera održaće se sutra, u ponedeljak, u Rimu, u baziliki "Svete Marije od anđela i mučenika", a Mihajlović će počivati na groblju "Kampidoljo".

Autor: Nadlanu.com
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još