ŽELELA SAM DECU, A DOBILA RASKID: Stanija Dobrojević progovorila o kraju ljubavi sa Markom Markovićem i planovima za budućnost

Prethodna godina bila je izuzetno turbulentna za starletu Staniju Dobrojević, a ona je sada za "Alo!" sumirala utiske i otkrila po čemu će pamtiti 2022.

- Protekla 2022. je bila planirana za porodicu, decu i dom, a donela mi je životni preokret, lekcije i raskid. To je bila moja godina transformacije, i to operacija naživo! Morala sam da se promenim iz korena kao ličnost, da promenim navike... Nije bilo lako, ali je prelepo - rekla je Stanija, i dodala:

- Kada sve sumiram, ovo je bila godina izlečenja u emotivnom smislu i ljubavi prema sebi. Taj raskid je izgleda bio neminovan jer ja sam odavno bila spremna da privučem nešto skroz drugačije u moj život.

Stanija je otkrila da li planira da bude ponovo deo rijaliti programa.

- Mislim da više nemam šta da tražim u takvim formatima. Ne vidim sebe među tim ljudima, čak ni novac više nije satisfakcija. Prerasla sam to i davno "prešla" igricu! Dalje planove ne bih otkrivala, o planovima uvek ćutim. Ćutim i radim!

Dobrojevićeva je otkrila da li planira da se uda i da li bi bila spremna da se zbog braka povuče iz medija.

- Ludi kamen ne može da me promeni, ali uloga majke da. To još nisam iskusila u životu, i mislim da ću tada upoznati novu sebe. Jako sam emotivna, a takve kao ja mnoge stvari i događaji rane i obeleže u životu. Ipak, i dalje se vodim srcem i ljubav mi je smisao ovog putovanja - rekla je Stanija, a onda je spomenula i bivšeg dečka, Marka Markovića.

- Teško puštam nove ljude u svoj život i ne dozvoljavam svakom da mi se približi. Jedino ko me istinski poznaje je moja porodica. Sa javne scene se ne družim apsolutno ni sa kim, nemam dodirne tačke u privatnom životu ni sa kim od njih. Jedini ko me poznaje je moj bivši dečko Marko Marković. Ipak je on sa mnom živeo tri godine i bio u svim porama mog života. Ali eto, doživela sam to da kada su me neki nepoznati ljudi pred njim vređali, Marko nije jednu lepu reč rekao u moju odbranu. Da zaplačeš - zaključila je Stanija.

Izvor: Alo.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još