Princeza Kejt sve tanja i tanja

Kada je Kejt Midlton udajom za princa Vilijama postala princeza i dobila titulu Vojvotkinje od New Yorka, možda je time ostvarila svoj san, ali sve oči su od tog trena uprte u nju i na njoj je sada da ostvaruje tuđe snove.

Princeza Kejt treba da bude lepa, ako ne i lepša od Vilijamove mame, pokojne princeze Dajane. Ali da bude jača od nje, da sve podnese. Da rodi mušku decu, da odgovara i naciji i plemstvu. Dakle, savršena u svakoj prilici i neprilici. O tome je lakše sanjati nego taj san ostvarivati.

Ona sada živi nekoliko sati udaljena od svojeporodice i prijatelja, a pod konstantnim je  stresom zbog bezbednosti i moguće otmice.

Šuška se da je kraljica kritikuje, a  javnost  ko malo selo stalno gleda "ima li šta novo". Čeka se naslednik, očekuje se sve.

'Pre venčanja Kate je smršala za čak dva konfekcijska broja i svidela joj se njena nova figura. Ali   nekoliko meseci njena težina i dalje opada ne pokazujući znake prestanka', piše magazin Life&Style.

Lepa 29-godišnja Vojvotkinja od Cambridgea svoje dane ispunjava neprestanim vežbanjem i brojenjem kalorija, često odbija da jede, a u društvu izbegava priču o hrani, piše britanska štampa.

Nutricionisti smatraju da je od posete Severnoj Americi Kate izgubila dodatnih 2,2 kilograma i njena težina sve više privlači pažnju javnosti. Princeza svakoga jutra ustaje vrlo rano i trči plažom ili vežba u svojoj privatnoj teretani.

Ne jede više ni pice, ni slatkiše, a ni hleb.

Vilijam je jako zabrinut, a  kažu da je već i sestrica Pipa u frci i da je zove više puta dnevno.

Dakle, nije kraljevstvo sve što sija. Nije lako biti princeza.

Devojke, pazite šta želite. Moglo bi vam se ostvariti!!!

Pogledajte još