STIŽU RODE: Saška Veselinov Đoković u drugom stanju (FOTO)

Đorđe, mlađi brat tenisera Novaka Đokovića, sredinom septembra 2022. godine stao je na "ludi kamen" sa svojom devojkom, modnom kreatorkom Saškom Veselinov.

Od tada, u medijima se više puta spekulisalo da je dvadesetrogodišnjakinja u drugom stanju, te da će ona i Đorđe uskoro postati roditelji.

Na ovakve napise, mladi bračni par nije reagovao, sve do danas, kada se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram oglasila nova snaja Đokovića i otkrila da je u šestom mesecu trudnoće.

- Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - napisala je Saška pokraj fotografije na kojoj pozira i ponosno pokazuje svoj trudnički stomačić.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još