OVO MU NIJE PRVI PUT: Slavnićeva bivša supruga Ana otkrila da ju je Zvezdan prevario više puta tokom zajedničkog života

U emisiji "Premijera Vikend - Specijal" Ana, bivša supruga Zvezdana Slavnića nastavila je iznosi nepoznate detalje njihovog braka i prokomentarisala Anđelu Đuričić i Aleksandru Nikolić.

Ona je u daljem razgovoru otkrila da je došla do saznanja da ju je Zvezdan i pre svega ovoga varao, čak i dva dana pred ulazak u rijaliti.

Kako ti se čini Anđela?

- Nemam komentar. Njena stvar, njena život, mene ne zanima. Mene Anđela uopšte ne pogađa, ni Aleks ni bilo ko.

Da li ti deluje da se ona zaljubila u Zvezdana?

- Opsesivno.

Da li se Zvezdan zaljubio u Aleks?

- Sviđa se njemu Aleks, ali to je kratkog roka. Aleks mu se više sviđa nego Anđela, jer je ona potpuno druga energija. Moguće je da ona i ja ličimo, ali velika je razlika, ja imam 46 godina i ovako izgledam. Zato što sam ja jedna fatalna žena, mene nikada neće moći da zaboravi. Da li će patiti za mnom? To je mala reč.

U koju od njih dve je on zaljubljen?

- On nije zaljubljen ni u Aleksandru ni u Anđelu, on je zaljubljen u sebe i svoj ego. Tu nema ničega. To je trenutno, to mu se samo desilo. Nikada mu ne bih oprostila ovo što je uradio. Sve me je pogodilo, prevara je najmanja stvar. Mi žene praštamo prevaru, ali izdaju ne. Ovo je najveća izdaja koju sam doživela.

Čekala si ga godinama, kako si se tada osećala?

- Ja sam žena borac, čuvala sam njegovu majku, to je žena koju ja poznajem od svoje 15. godine i žena kod koje sam išla na kafu kada pobegnem sa časa, da se ispričamo. Ja tu ženu volim bez obzira na to što je njegova majka, a pogotovo što je njegova majka.

Mislila si da će ti ovo čekanje najmanje pasti.

- Naravno, verovala sam u nas. Verujem u ljubav i dalje, tek sad, naići će onaj pravi u mom životu.

Kako je izgledala vaša ljubav?

- Jedna duša, dva tela. Mi smo se trista hiljada puta u toku odnosa zaljubili jedno u drugo. On je za mene bio moj muškarac, fatalan. Imao je mane naravno.

Da li je on imao još neku ljubavnicu, tokom svih ovih godina, ili je ovo bio njegov prvi put i da li si posumnjala u vašu ljubav?

- Ja nikada nisam posumnjala u njegovu ljubav, posumnjala sam u svoju, a ako me pitaš da li me je prevario, ja ću sada ekskluzivno da ti kažem da jeste, saznala sam. Neke su mi se javile, devojke, nisu žene, jedna je žena. Bio je sa njima dok je bio sa mnom, čak neposredno pred "Zadrugu". Meni se to negde javilo u glavi, ali je to velika greška.

Da li te sada više boli što je javno legao sa petom ženom ili što tebe žene sa kojima je bio pozivaju?

- Ne boli to mene, to je sada još više otvaranje očiju. Više nisam ljuta. Ja sam doživela emotivni lom, još uvek sam rovita. Bavim se sobom, na sebe sam ljuta. Mi smo žene, pametnija bića, samo polako.

Je l' ti je teško da slušaš pitanja?

- Ja sam nesvesna da se meni ovo sada dešava.

Da li bi se ikada pomirila sa njim ukoliko bi on dao sve od sebe da te vrati nakon javne prevare?

- Nikada! Da li je ženi kao što sam ja potreban muškarac kao što je Zvezdan?! Ne žalim za svojih 15 godina, ali moj odgovor je jasan i glasan. Pogodilo me je i kao majku i kao ženu, kao prijatelja, brata, na svaki način me je pogodilo. Prevaru možda i mogu da oprostim, ali izdaju ne.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_76___/Instagram

Pogledajte još