POSEBAN IZAZOV ZA DEVOJKE: Koje su prednosti i mane zabavljanja sa vrlo zauzetim momkom?

Svaka veza ima svoj lični tok i veoma je važno kako se u njoj postavite od samog starta. U današnjem svetu, kada jedva da imamo vremena i za sebe, zaista je teško pre svega imati sa nekim romantičan odnos, a zatim i taj odnos učiniti trajnim. Poseban izazov može predstavljati zabavljanje sa vrlo zauzetim muškarcem. Pod "zauzetim" ne mislimo na to da je on sa nekim drugim već u vezi, već na to da je zbog poslovnih obaveza često nedostupan.

Ako je to nešto u čemu sebe prepoznajete, onda sigurno znate koliko je teško uravnotežiti vezu sa momkom koji se stalno u pokretu. Od ostajanja na poslu i preko radnog vremena do vikenda zauzetih poslovnim putovanjia, zaista može delovati kao da je vaša veza sekundarna stvar u njegovom životu. Ali, ne bi trebalo da gubite nagu, jer uz pravi pristup i malo kreativnosti ovakva veza može da funkcioniše. U redovima koji slede otkrivamo vam glavne prednosti i mane izlaženja sa momkom koji ima vrlo gust raspored.

Nedostaci izlaženja sa momkom koji je vrlo zauzet:

On otkazuje planove u zadnjem trenutku

Svi ljudi koji su poslovno vrlo angažovani imaju jednu zajedničku negativnu osobinu, oni otkazuju planove u poslednjem trenutku sa dragim osobama. Međutim, to ne bi trebalo da mu uzimate za zlo, jer on to ne radi zbog druge devojke već zbog posla.

Nedostaje vam kvalitetno vreme s njim

Imati momka koji je uspešan u onom čime se bavi je zaista divno, ali to najčešće ide u paketu i sa tim da on nema dovoljno vremena da se na kvalitetan način posveti vama. Posle nekog vremena mogli biste se osećati kao da se takmičite sa nekom nevidljivom silom za njegovo vreme.

Ljubomora i nesigurnost

Ako je vaš momak stalno zauzet i nedostupan, u jednom trenutku će vam biti teško da mu verujete da vas ne vara sa nekim. Uprkos činjenici što znate da mnogo radi, vrlo je moguće da će vas ljubomora i nesigurnost preplaviti.

Problemi u komunikaciji

Kada ste u vezi sa nekim ko nema mnogo slobodnog vremena, može biti zaista teško pronalaženje prilike za razgovor i povezivanje. Vrlo lako bi se moglo dogoditi da usled nedostatka komunikacije imate utisak kao da ste u vezi sa potpunim strancem jer on nije upoznat sa stvarima koje vam se dešavaju u životu.

Osećaj usamljenosti

Jedan od najtežih delova zabavljanja sa momkom koji je stalno zauzet je taj što ćete se osećati vrlo usamljeno.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Prednosti zabavljanja sa suviše zauzetim momkom:

Više cenite vreme koje provodite zajedno

Vaš momak ima očigledno vrlo ograničeno vreme na raspolaganju kada su u pitanju stvari koje se ne tiču posla. To znači da ćete oboje više ceniti vreme koje provodite zajedno, koliko god ono kratko bilo.

Imate kraj sebe nekog ko je uspešan

Zaista je retkost u današnje vreme imati kraj sebe nekog ko jasno vidi svoj cilj i spreman je da uloži veliki trud u njegovo ostvarenje. Ako tražite nekog s kim biste delili svoj život ovakav muškarac je dobar izbor, jer takav neko ne odustaje od svojih planova.

On vam pomaže da ostanete produktivni

Veze se nikad ne svode samo na to da ste sa nekim kako ne biste bili sami. Vaš partner bi trebalo da vas motiviše i podržava u vašim odlukama, snovima i planovima. Momak koji je posvećen svom poslu će i vas držati na pravom putu i omogućiti vam da ostanete produktivni.

On je zrao i nezavisan

Poslednje što vam je u životu potrebno je nezrelo dete kome ćete biti druga mama. Samo dovoljno zreli i nezavisni muškarci mogu da ulože veliki trud u posao kojim se bave, težeći ka zacrtanim rezultatima, a to znači da će i odluke koje donosi u vezi sa vama biti ozbiljne i važne.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još