NE ŽELIM DA PRAVIM FARSU OD TOGA: Sanja Vučić progovorila o novom dečku i prokomentarisala vezu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja

Pevačica Sanja Vučić nedavno je napustila grupu Hurricane i započela solo karijeru. Nove pesme samo nižu uspehe, a Sanja otkriva koliko je ona zadovoljna postignutim rezultatom do sada.

- Prezadovoljna sam, pesme su dobro prošle, posebno pesma "Omađijan", sa Nućijem sam se lepo dogovorila i želela sam da ima duet sa njim - rekla je pevačica i otkrila da li je teže nastupati u grupi ili solo:

- Prednosti su svakako to da sam odlučuješ, svoj si čovek, a mane to da je napornije i teže je sam nastupati i davati izjave medijima.

Nedavno su mediji saznali da Vučićeva ima novog dečka i da već neko vreme uživa u ljubavi, ali je pred kamerama i dalje škrta na rečima kada je ta tema u pitanju.

- Smatram da je intima nešto što treba da ostane moje, igrom slučaja se saznalo da jesam u vezi. Tako da je bilo suludo da skrivam, lažem i pravim neku farsu oko toga - izjavila je pevačica.

Mediji su je dugo povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji je sada u vezi sa Anastasijom Ražnatović, a Sanja je imala samo jednu poruku za njih.

- To su gluposti! Ja stvarno njima želim sve najlešpe i zaista se ne bih više oglašavala na tu temu - zaključila je Vučićeva.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Pogledajte još