DOBRO UNOVČILA ZVEZDANOVU PREVARU: Ana Ćurčić dobila najveći honorar u istoriji rijalitija?!

Nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, u petak se uselila u Belu kuću i postala učesnica "Zadruge 6", za šta je navodno uzela neverovatnih 200.000 evra!

Anin i Zvezdanov susret je bio izuzetno buran, a nakon što je pred milionima prozvala njega i devojku sa kojom ju je prevario, Anđelu Đuričić, Slavnić satima nije mogao da se smiri.

Mediji pišu da je Ćurčićeva skupila hrabrost da uđe u rijaliti i obećala da će raskrinkati i uništiti bivšeg nevenčanog supruga, za ogromnu svotu novca.

- Ana je ušla u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti - rekao je izvor koji je otkrio da čelni ljudi produkcije nisu pitali koliko košta njen ulazak.

- Nisu je pitali koliko košta. Ana je ušla u "Zadrugu 6" za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku - istakao je izvor za "Blic".

Ako se uzme u obzir da Ćurčićeva može da osvoji i prvo mesto, na ovu cifru možemo da dodamo još 50.000 evra, međutim, ni to nije sve. Ana će verovatno, kao i većina zadrugara, početi da reklamira proizvode na svom Instagram profilu, a kako se cena jedne objave kreće od nekoliko stotina do nekoliko hiljada evra, Ćurčićeva će sigurno zaraditi i daleko veću cifru.

Izvor: Informer.rs/Blic
Foto: ana_curcic_official/Instagram

Pogledajte još