BILA SAM MU PROLAZNA AVANTURA: Anđela Đuričić progovorila o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Anđela Đuričić progovorila je o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Došla sam malo sebi, trebalo mi je nekoliko dana. Danas sam prespavala ceo dan, trebalo mi je. Sada ću reći svoje mišljenje. Svi znamo šta je bilo u petak. Htela sam da se borim za nešto, ali su usledile neke stvari. To što smo se pomirili na jednu noć, to je bio njegov inat prema supruzi, ali ja to tad nisam shvatila, jer sam htela da se pomirim sa njim, jer sam jedva čekala to. Smatram da nema nikakvo osećanje prema meni, sem ljudskog. Hladne glave sam ustala i rekla mu da završavamo svaku komunikaciju, da me ne zanima. Shvatila sam da voli ovu ženu, voli je i kao čoveka i kao ženu. Voli nju kao osobu u svakom smislu te reči. Ja sam mu bila prolazna avantura u koju se malo zaljubio. On sada nema nikakva osećanja prema meni. To što sam se zaljubila, proći će i to. Čak mi svojim ponašanjem i pomaže. Ja sam ta koja je njemu rekla da završavamo komunikaciju. Mislim da je samo udaljenost od nje učinila svoje. Kao što kaže, ja sam njegova greška. Nju voli kao Boga - rekla je Anđela.

- A kako se ostavlja žena koju voliš kao Boga? - pitala je Zvezdanova bivša supruga Ana Ćurčić.

- Ja to ne znam. Meni je rekao da vas voli kao osobu. Ja sam mislila da je tako, dok nisam videla ovde. Bilo mi je jasno kad je imao reakciju kad je ona rekla da ona ima nekoga ko je štiti. Mislim da samo nju voli, da sam prolazna avantura. Sve sam kockice sklopila. Car je rekao dobru rečenicu, da je lakše ostaviti ženu zbog mene, nego Maje, Aleksandre... Hteo je da ode dalje u životu, malo se zavozao. Ja sam bila čista, zbog mene je ostavio, ali me ne voli - rekla je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još