PREKINULA NAGAĐANJA: Sanja Vučić progovorila o svađi sa Ivanom Nikolić

Nakon razilaženja grupe "Hurricane", svaka od devojaka je započela solo karijeru, a odnedavno se često u medijima spekuliše da Sanja Vučić i Ksenija Knežević, nisu u dobrim odnosima sa Ivanom Nikolić.

U emisiji "Prvi red" na televiziji K1, Sanja Vučić otkrila je pravu istinu o odnosu sa članicama grupe, ali i svojim nastupima koji su veoma posećeni.

- Lepo je što sad imam priliku da to malo razjasnim. Stale smo sve tri da se slikamo i onda sam se ja prva sklonila, kako bi dala priliku da se sve tri slikamo pojedinačno. Koliko god da smo mi uživale u tom zajedničkom uspehu, mi smo sada pojedinačno svaka za sebe. Samo se Ivana prva slikala i nije reč o tome da se mi ne volimo, samo smo je pustile da se slika sama - rekla je Sanja.

Iako je mlada pevačica često umela da govori o svom emotivnom statusu, Sanja je sada odlučila da promeni taktiku.

- Baš iz tog razloga što sam imala nekih nemilih iskustava sa time da delim svoj emotivni život u javnosti, hoću da smanjim i da to što više sačuvam za sebe, a vama hvala što to poštujete maksimalno - izjavila je mlada pevačica.

Otkako je izašla iz grupe i započela solo karijeru, Sanja niže hitove, a sada je kamerama emisje "Prvi red" na televiziji K1 otkrila i kako izgleda kada sama stane na binu, bez dve koleginice.

- Ja sam nekako prevazišla taj osećaj treme, uglavnom svakako publiku doživljavam na isti način. Teže mi je da nastupam sama, iz razloga što nemaš dve devojke iza sebe koje ti drže leđa i mogu da pevaju sa tobom, ali da je publika drugačija, ne mislim o tome, ako se ja lepo zabavljam, zabaviće se i oni - rekla je Vučićeva.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Pogledajte još