ONA JE NEKVALIFIKOVANA RADNICA, PONAJMANJE JE UMETNIK: Ana Nikolić žestoko prozvala Jelenu Karleušu

Ana Nikolić ponovo je žestoko oplela po svojoj nekada dobroj drugarici i koleginici Jeleni Karleuši.

Iako je nakon prošlogodišnje žestoke polemike između njih delovalo da su se strasti malo smirile, izgleda da Ana ipak nije zaboravila i prešla preko Jelenih oštrih reči upućenih na njen račun, zbog čega joj je svojevremeno zapretila i tužbom.

Sada je u emisiji "Ekskluzivno", govoreći o sukobu koji duže vreme ima sa Milicom Pavlović oko pesme "Provereno", u sve uplela i Karleušu, koju smatra Miličinom mentorkom.

- Milica se savetuje sa JK, koja je za mene estradni ne "ve-ka-ve", nego "NKV" - nekvalifikovani estradni privrednik, a ponajmanje umetnik. Pavlovićeva nije ni to, ali šta ćeš? - istakla je Ana, a zatim nastavila:

- Meni je žao ove Milice. Ona sve ovo preozbiljno shvata. Ona se bori, istog je kova kao njena mentorka "ve-ka-ve" estradna radnica. Ja više nemam nikakav stav - završila je Nikolićeva.

Podsetimo, do sukoba između Ane i Milice došlo je nakon što je Ana izjavila da ne podržava održavanje Evroprajda u Beogradu prošle godine, kao i sve šetnje tog tipa. Karleuša je nakon toga, pozvala između ostalog i da se Ana izvini LGPT populaciji, jer joj je ona između ostalog i održala karijeru.

Tada su pale teške reči između njih, pa je Ana odlučila da tuži Jelenu, jer je u javnosti i na društvenim mrežama, kako je Nikolićeva napisala, davala izjave o njoj bez osnova i dokaza.

- JK prvo treba da se izvini svojim ćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer to laž i moja životna trauma zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo - istakla je ona tada, dok je okidač za nove uvrede na Miličin račun, taj što je ona obila njen poziv da joj bude gošća na koncertu u beogradskoj Areni u oktobru.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još