SPREMAN ZA LJUBAVNU AVANTURU NA OSTRVU: Luka Radivojević je učesnik druge sezone "Survivora"

Tridesetjednogodišnji Luka Radivojević jedan je od učesnika nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor" koji uskoro počinje.

Luka je po zanimanju inžinjer poljoprivrede, ali se trenutno bavi turizmom, a takođe je i fitnes trener.

Radivojević kaže da je avanturista, da je detinjstvo proveo na selu i da uživa da provodi vreme u prirodi i sa životinjima.

Uz svoj šarm i širok osmeh, važi za jednog od najatraktivnijih učesnika nove sezone ovog takmičarskog šou programa, a s obzirom na to da tvrdi da je singl, odnosno da nije u vezi, Luka je otvoren za potencijalne ljubavne avanture na ostrvu.

- Nikada se ne zna da li ću se zaljubiti, to se nikada ne zna, moguće je sasvim, ja sam zaljubljive prirode. Pogotovo jer su ovo ljudi koji su slični meni, životne strasti su iste, imaću dosta istomišljenika i istomišljenica, tako da nije isključeno - rekao je Luka.

Podsetimo, snalažljivost, motivacija ali i fizička i psihička izdržljivost kandidata biće ključni faktori za uspeh u "Survivoru", a osim individualnih i timskih izazova, kandidati će morati da se suoče sami sa sobom i sa prirodom koja im u ovoj igri preživljavanja može biti najveći saveznik, ali i neprijatelj.

Izvor: Nova.rs
Foto: luka__radivojevic/Instagram

Pogledajte još