IZLAZIM ČISTOG OBRAZA IZ OVE IGRE: Damjan Puljić izbačen iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigrana eliminaciona igra, kada je i odlučeno koji takmičar napušta pusto ostrvo u Dominikanskoj Republici.

U eliminacionoj igri našli su se Nikola Renić, Damjan Puljić i Aleks Percan iz plavog plemena, kao i Ognjen Dimić iz crvenog plemena.

Igra se odvijala u dve runde, prva dva pobednika se vraćaju u pleme, a preostala dva takmičara nastavljaju borbu. Oni su stojeći na uskim stepenicama morali da drže lopticu na postolju, povremeno su se peli na stepenicu više, a svaka je bila sve uža i uža.

U prvoj rundi pobedu su odneli Nikola Renić i Ognjen Dimić, a borbu su nastavili Damjan Puljić i Aleks Percan.

Njih dvojica su ponovo igrali istu igru, a duže je izdražao Aleks Percan, te Damjan Puljić zauvek napustio "Survivor".

- Bolji su pobedili, imao sam mali trenutak nepažnje. Jako je bilo teško igrati ovu igru protiv prijatelja. Aleks mi je rekao da je pobeda i ako ostanem i ako odem, hteli smo obojica da nastavimo ovo takmičenje, ali eto - ovako se dogodilo - obratio se Damjan voditelji Bojanu Periću.

- "Survivor" ću pamtiti po gladi i spavanju na tvrdom, ali sigurno i po svojim saplemenicima. Nadam se da nemaju šta da mi zamere, možda sam bio tih na početku, nemam primedbi, očekujem da mi se svi javite kada dođete u Hercegovinu. Ne znam da li je dobro srce koštalo, ali bolje je da izađem čistog obraza iz ove igre - rekao je Damjan i dodao:

- Navijam za Doriana i Mihaelu, ona je nama ukazala na sve prepreke i sve ono što nas je ovde čekalo. Dorian je nedavno složio jednu pesmicu, pa bih voleo da je čujem poslednji put - rekao Puljić, a onda su se i crveni i plavi zagrlili i zajedno zapevali.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još