ZNAM DA ĆE BITI TEŠKIH MOMENATA NA OSTRVU: Anja Andrejić je učesnica druge sezone "Survivora"

Anja Andrejić jedna je od učesnica nove sezone takmičarskog šou programa "Survivor" koji uskoro počinje.

Anja ima 25 godina, dolazi iz Beograda i po struci je diplomirani menadžer bezbednosti, a nekada se bavila i sportom, trenirala je tenis deset godina.

Andrejićeva je otkrila da joj je odmalena bila želja da postane deo programa kao što je "Survivor", te se raduje ovom novom iskustvu.

Ono što joj je posebno zanimljivo kada je u pitanju "Survivor", jeste izmeštanje iz svakodnevnog života i jedna velika promena.

Anja je istakla da joj neće biti problem da živi bez društvenih mreža i da se lako navikava na novine, pa joj ovaj vid izolacije ne pada teško.

- Kad se nađeš u tim drugačijim okolnostima, jednostavno se snalaziš, navikavaš se na to i posle nekog vremena ti postane svakodnevica - ispričala je Anja, pa se osvrnula na očekivanja od odnosa sa drugim učesnicima:

- Mislim da sam prilagodljiva, svesna sam da će biti različitih karaktera i to u takvim uslovima, gde ste gladni, odvojeni od porodice, sigurno će biti teških momenta, ali mislim da mogu da se prilagodim.

Podsetimo, snalažljivost, motivacija ali i fizička i psihička izdržljivost kandidata biće ključni faktori za uspeh u "Survivoru", a osim individualnih i timskih izazova, kandidati će morati da se suoče sami sa sobom i sa prirodom koja im u ovoj igri preživljavanja može biti najveći saveznik, ali i neprijatelj.

Izvor: Nova.rs
Foto: njakac/Instagram

Pogledajte još