Krasić: Bolji smo od Iraca!

"To je možda i najznačajnija utakmica za nas u ovom ciklusu, jer bi pobeda dosta toga olakšala", izjavio je Krasić u izjavi za SportFM radio.

Krasić je rekao da je Severna Irska dokazala da je kvalitetna ekipa, ne toliko tehnički, ali ih krasi kolektivna igra i klasičan ostrvski stil.

On je rekao da je zaradio povredu mišića na treningu, da će popodne ići na skener, ali se nada da nije ništa strašno i da će biti spreman za okršaje protiv Severne Irske i Farskih Ostrva.

Krasić je ocenio da je veliki hendikep što za reprezentaciju u ta dva susreta zbog povrede neće igrati kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić igrati.

Govoreći o predstojećem italijanskom prvenstvu, Krasić je naglasio da su ambicije Juventusa velike i klub se pojačao kako treba.

Nadamo se dobrom rezultatu i da vratimo ugled Juventusa, rekao je Krasić i istakao da svi igrači moraju dati maksimum kako bi vratili Juventus na staze slave.

Krasić je naglasio da je crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić, koji je došao iz Rome, najveće pojačanje kluba ovog leta.

On je istakao da je Vučinić igrač svetske klase.

"Baš nam je trebao pravi špic koji rešava situacije jedan na jedan i dobro se kreće u napadu", rekao je Krasić.

On je rekao da će se za titulu boriti Milan, Inter i Juventus, ali su se i druge ekipe dosta pojačale.

FoNet

Pogledajte još