VEZA SA NJIMA JE PAKAO: Koji horoskopski znaci su najgori partneri?

Postoje ljudi sa kojima je jednostavno nemoguće biti u vezi. Njihovo ponašanje često dovodi do problema, bilo da se radi o nedostatku komunikacije, preteranoj posesivnosti, ljubomori, neverstvu. Pročitajte koja tri znaka Zodijaka su najgori partneri.

Blizanci

Na vrhu ove liste su se našli "lepršavi" Blizanci, koji obožavaju mnogo da pričaju i često ne obraćaju pažnju šta im partner govori i kako se oseća. Neretko misle samo na sebe, i na svoje ciljeve i zadovoljstva i sve im brzo dosadi. Pa tako i partner koji može za kratko vreme da bude daleka prošlost.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak važi za dominantan i posesivan znak. Njihova kontrola partnera često nema meru. Umeju da budu vrlo ljubomorni, ali i veoma tajnoviti, što dodatno može da otežava stvari u vezi.

Vodolija

Vodolije ne znaju da pokažu osećanja i važe za znakove koji nemaju saosećanja, pa se s njima ne može razgovarati o emocionalnim temama. Još je problematičnije što ne govore o onome što se događa u njihovoj glavi, što često dovodi do nesporazuma, neretko i rasprava, pa i distanciranja i raskida veze.

Izvor: Super Žena
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još