Ko su novi holivudski srcelomci?

U septembarskom izdanju magazina "VMAN", uredništvo je krunisalo mlade vladare srca u Holivudu, čije vreme slave tek dolazi.

Logan Lerman (na fotografiji iznad), koji igra D'Artanjana u novoj verziji "Tri musketara" (The Three Musketeers) u režiji Pola W.S. Andersona i u veoma obećavajućem filmu "The Perks of Being a Wallflower", jedan je od mladih glumaca koji se našao u grupi "novih holivudskih srcelomaca".

Nekada mali Persi Džekson iz filma "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief", sada ima 19 godina i dobija neke od najzanimljivijih uloga u Holovudu.

- Obožavam da gledam filmove. Totalni sam filmofill. Volim da učim sve što je vezano za pravljenje filmova, bilo da je to snimanje, montiranje ili bilo šta drugo. Pored toga, veoma me zanima muzika - sve od filmskih kompozicija ili klasičnih komada do roka i popa. Volim da sviram. Volim da slušam muziku. Jednostavno volim muziku - kaže Logan Lerman o svojoj strasti prema filmovima i muzici i dokazuje da su srcelomci itekako širokih zanimanja.

VIDI JOŠ...
(old_image)

Pored Lermana, na listi holivudskih srcelomaca našao se i Ksavijer Semjuel (na fotografiji iznad), dvadesetsedmogodišnji glumac iz Australije koga je proslavila uloga Rajlija u "Pomračenju", trećem delu "Sumrak Sage". Sada ga očekujemo u novom filmu Rolanda Emeriha "Anonymous".

Semjuel, koji sebe opisuje kao nomada, na pitanje kako objašnjava uspeh, odgovara poput Boba Dilana:

- Mislim da uspeh ima veze sa življenjem života na svoj način. Bob Dilan je rekao "Uspeh je kada se čovek probudi ujutru i ode u krevet uveče, a između ta dva radi ono što želi". To mi zvuči prilično tačno.

Naravno, ovo nije cela lista novih holivudskih srcelomaca magazina "VMAN". S nestrpljenjem iščekujemo ostatak liste kako bismo proverili sličnost sa našom listom... Pogledajte i Nadlanu.com listu: HOLIVUDSKE ZVEZDE U USPONU!

Pogledajte još