Hajduk želi pobedu u Jagodini

NOVI PAZAR/KULA, 26. avgusta 2011. godine. (Beta) - Napadač Hajduka iz Kule Sead Hadžibulić rekao je da njegova ekipa želi da pobedi na subotnjem gostovanju u Jagodini, u trećem kolu fudbalske Super lige Srbije.

"Idemo u Jagodinu po pobedu, nema povlačenja i defanzivne igre. Igramo odlično, raspored nam ide na ruku, a ja očekujem da svoje dobre igre krunišem i prvim golom u dresu Hajduka. Golovi su me i preporučili, zato sam ovde", rekao je Hadžibulić novopazarskom radiju Sto plus.

Hajduk je u prošlom kolu pobedio BSK sa 3:0, dok je na startu prvenstva slavio u gostima protiv OFK Beograda sa 3:2. Centarfor Kuljana pun je hvale za svoj novi tim, u koji je došao iz Javora.

"Srušili smo neugodnu tradiciju na Karaburmi, a zatim ubedljivo pobedili BSK. Imamo mladu ekipu, gde smo Kenan Ragipović i ja sa po 28 godina najstariji u prvom timu. Predvodi nas sjajan trener i čovek Nebojša Vignjević, pa dobri rezultati na početku sezone za mene nisu iznenadjenje", kazao je Hadžibulić.

Hajduk u sledećih pet kola očekuje težak raspored, gde će igrati i sa dva najveća kluba iz Beograda, ali najpre sledi gostovanje Jagodini, u subotu od 17.00 sati.

..

Pogledajte još