VOLEO BIH DA PREDSTAVLJAM SVOJU ZEMLJU NA EVROVIZIJI: Isak Šabanović otkrio planove za budućnost

Isak Šabanović, gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, govorio je o novim projektima, ali i otkrio zbog čega se ove godine nije prijavio za muzičko takmičenje "Pesma za Evroviziju" u Srbiji.

- Često me to pitaju, a ja bih najviše voleo svoju državu da predstavljam. Nikako da odem na tu Monteviziju. Prvi put me nisu zvali, drugi put, nisam ni video da ima. Možda sledeće godine odem, pa neka budem i poslednji. Svakako bi mi bila velika čast.

Mladi muzičar ističe da ima puno posla po dijaspori, kao i da slabije nastupa po Srbiji. Planira uskoro da predstavi nove pesme, a pojaviće se i na Festivalu "Beogradsko proleće".

- Snimio sam pesmu "Svakoj sam ponešto dao", koju ću predstaviti na "Beogradskom proleću". Sad sam ušao u studio kod Mareta Miloševića, i imam osećaj, kao da moram sve ispočetka. Preslušavamo pesme, pa stvaram nešto svoje. Rekao sam sebi, da moram sada da napravim nešto kako treba - rekao je Isak u emisiji "Kec na jedanaest" i dodao da se veoma raduje učešću na "Beogradskom proleću", kao i da ovaj festival ne smatra takmičarskim, već ga shvata kao druženje sa starijim kolegama.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: isakciksy/Instagram

Pogledajte još