VELIKI PREOKRET U PLAVOM TIMU: Mihaela Pavlović napustila "Survivor" iz zdravstvenih razloga, zamenila je nova takmičarka Sanja Miočić

Epizoda "Survivora" koja je sinoć emitovana, započeta je vanrednim plemenskim savetom, na kojem je voditelj Bojan Perić takmičarima još jednom objasnio pravila takmičenja.

Između ostalog naveo je da je savet lekara da takmičarka plavih, Mihaela Pavlović oporavak nastavi u bolnici. Tačnije, ovo znači da neće moći da nastavi učešće u "Survivoru".

Naime, Mihaela je koleno povredila još u prvoj epizodi, nakon čega je neko vreme provela u bolnici. Sve vreme se nadala da će moći da nastavi sa igrom, ali pravila "Survivora" nalažu da je zdravlje takmičara prioritet.

- Osećam se grozno, tužna sam. Ne mogu da se pomirim s tim da idem - rekla je Mihaela kroz suze i dodala da je sigurna da je ona u svom timu imala najveću želju za učešćem.

- Rekla sam svom timu jednog dana da uprkos svemu želim da idem do kraja, makar se ovi šavovi ponovo otvorili, iako znam da posledice mogu biti opasne - dodala je ona.

Sledećeg dana na borbi za plemenski imunitet i nakon što je Mihaela morala da napusti takmičenje zbog povrede, plavi tim je dobio pojačanje.

Na njeno mesto je došla Sanja Miočić, koja ima 37 godina i diplomirani je kineziolog. Ona dolazi iz Lošinja i radi u osnovnoj školi. Obožava sport i adrenalin i zato je u "Survivoru".

- "Survivor" je moj san i želim sve uraditi, da se jednog dana ne bih kajala i da mogu reći "Dođoh, videh, pobedih" - rekla je nova takmičarka plavog plemena.

Foto: Survivor/Promo

Izvor: Nova.rs
Foto: Survivor/Promo

Pogledajte još