VARALA GA JE SA MNOM, NIJE BITNO KOLIKO: Zvezdan Slavnić tvrdi da je Ana Ćurčić bila neverna bivšem suprugu (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" voditelj Marko Đedović razgovarao je sa Zvezdanom Slavnićem, koji je otkrio da li je Ana Ćurčić varala bivšeg supruga sa njim.

- Varala je muža sa mnom i stojim iza toga. Ja sam rekao svoje, ne mogu da vam kažem koliko je to trajalo, ali to je uradila. Ona stalno upliće ljude, i kada je odgovorim ispada da ih ja ubacujem u priču. Ja nikoga nisam spominjao sem mog oca, nje i Sare. Čim je ona ušla krenula da je pominje mnoge ljude. Meni je dovoljno sve kada shvatim da ona misli da mene ne provocira - rekao je Zvezdan.

- Vi uvek na pola rečenice stanete, ti si rekao za sve što je ona rekla da je 80% laž. Je l te laži smatraš provokacijom? - upitao je voditelj.

- Vi možete da zamislite kako smo se mi raspravljali kući ako smo ovde ovakvi. Ja sam isti i napoilju i ovde, bacao sam, lomio sam. Mene bole sve stvari koje smo izneli iz kuće, ona jeste bila uz mene. Kockali smo, trošili smo lovu, ali smo u svemu bili zajedno. Ja jesam nju varao, ali ona nije svetica kako se prikazuje. Sve moje sada pada u vodu, ja nju molim da stane, ali ne ide. Ne može ona da stane sa tim, ona govori da mene ne provocira. Ona kaže da zna kako će sa mnom, ali ona to neće priznati, ona ne može da ponovi sve šta priča jer je polupana, padobranac je ovde. Ona ne shvata da je postala zadrugarka - rekao je Slavnić.

- Meni je nje žao, i pored svega toga što je rekla meni je nje žao. Ona jeste mene gledala, video sam ja to. Ja sam nju pitao kako je, a ona je rekla da sam uništio i nju i decu. Ne mogu više da slušam sve. Ona sve vreme vadi sve najlošije o meni - rekao je Zvezdan.

- Odakle taj odnos sa njenom decom, ako je bilo tako loše - upitao je Đedović.

- Ja sam njima bio drug i to se cenilo, bio sam prijatelj toj deci, a jedom se desilo da su videli naš sukob - rekao je Slavnić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još