JOŠ UVEK NISMO ODABRALI IME ZA BEBU: Ana Dabović broji sitno do porođaja

Košarkašica Ana Dabović ušla je u deveti mesec trudnoće, te s nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će na svet doneti devojčicu.

Uspešna sportistkinja sada je progovorila o drugom stanju i priznala da još uvek nije sa svojim suprugom Ilijom Musturom smislila ime za bebu.

- Neodlučni smo oko imena, stalno pitamo naše najbliže koje im se najviše sviđa, pa razmišljamo. Smislićemo neko dok beba ne odluči da se rodi. Otkako sam ostala u drugom stanju, stvarno uživam, nikad nisam bila srećnija. Prija mi sloboda da mogu da izaberem šta ću raditi tokom dana, pošto sam godinama trenirala i imala strog i precizn raspored. Tek sad otkrivam koliko je lepo kad sami sebi organizujete vreme - priča Ana.

Kad Ilija nema obaveze u vaterpolo klubu, vreme provode zajedno.

- Otkako sam upoznala Iliju, prioriteti su mi se promenili. To sam odmah osetila. Valjda kad upoznate pravu osobu, sa njom želite sve. Nas dvoje smo zajedno tri i po godine i relativno smo brzo počeli da živimo zajedno, posle samo šest meseci veze, zbog korone. Ilija voli da kaže da su ta tri meseca tokom kojih nismo smeli da izlazimo iz kuće bila predivna. Oboje smo osetili da je ovo između nas prava stvar, ljubav za čitav život.

Ana ističe da nema strah od porođaja.

- Najverovatnije ću se poroditi prirodnim putem. Nemam nikakav strah, tim pre što će Ilija biti sa mnom u porodilištu. On je bio oduševljen kad je čuo da ćemo dobiti devojčicu i odmah je izjavio kako će ona biti tatina princeza. Znam da će biti najbolji otac na sveetu, baš kao što je i najbolji suprug. Naše porodice sa nestrpljenjem čekaju da se rodi beba, posebno Ilijini pošto će kod njih ovo biti prvo unuče - zaključuje reprezentativka Srbije.

Izvor: Blic.rs/Gloria
Foto: musturix/Instagram

Pogledajte još