SVE BIH ISTRPELA ZARAD SREĆE MOJE DECE: Tanja Savić progovorila o sinovima Maksimu i Đorđu i njihovom odnosu sa ocem

Tanja Savić, poslednjih godina često je bila na naslovnim stranama zbog turbulentnog odnosa sa bivšim suprugom. Pred kamerama emisije "Prvi red" na televiziji K1, popularna pevačica otkrila je da li je izvesni Nikola osvojio njeno srce.

- Ja imam svog fitnes trenera Nikolu i stvarno lepo radimo, ali zaista nema ničega među nama - rekla je pevačica.

Tanja ističe da je veoma emotivna, kao i da često ume da zaplače, a da za to nema nikakav razlog.

- Imam pomešane i zakopane emocije, koje sada izlaze na površinu, pa mi se dogodi da nekada budem tužna, a da ne znam razlog tome - rekla je folkerka i otkriva da je uticaj njenog bivšeg muža na decu iskorenjen.

- Sada je sve drugačije, dobila sam starateljstvo. Što se tiče viđanja dece, otac se ne oglašava, tako da ne znam šta da kažem po tom pitanju. Ja bih istrpela sve zarad sreće svoje dece i viđanje sa ocem, ali u zajednici ne možemo da budemo više.

Nedavno je Tanja Savić, slučajno započela sukob sa Anom Nikolić, kada je izjavila da joj je žao koleginice. Ana je na te reči u svom maniru odgovorila, a Tanja ističe da nije upućena u komentar starije koleginice.

- Ja sam rekla stvarno šta sam mislila, kao prijatelj i kao koleginica. Imala sam najbolju nameru - zaključila je Tanja u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još