BILO JE VEOMA NAPETO, IŠLA SAM NA TERAPIJE: Jelena Gerbec iskreno o dva propala braka sa istim čovekom

Jelena Gerbec, pevačica koja se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda", šokirala je javnost turbulentim odnosom sa bivšim partnerom, bubnjarem Vladanom Đorđevićem.

Nakon prvog sklapanja braka, Jelena i Vladan su dobili ćerku, pa je došlo do razvoda.

- Razvela sam se sudski prvi put odmah, napadala sam ga kad će da podnese razvod. Došla sam kolima do njegove kuće, pa smo zajedno otišli u sud. Ja sam prvi put htela razvod, i imala sam nadu da će taj rastanak i odvojenost da nešto promeni u njegovoj glavi, šta smo izgubili u odnosu, i da se okrenemo pravim vrednostima, onome što je važno u životu. Svako ima svoju percepciju, on smatra da sam ja trebalo da se promenim, a ja smatram da je on trebalo da se promeni. Niko ne vidi sebe i svako je sebi super, a ni meni ni njemu nije dovoljno što smo radili i doprinosili finansijski - rekla je Jelena, a onda otkrila kako je došlo do pomirenja, i ponovnog sklapanja braka, nakon kojeg su dobili još jednu ćerku, ali je opet došlo do razvoda.

- Bilo mi je sve teže kako je rastanak odmicao. U pomirenje je bila treća osoba umešana, imali smo onda razgovor i smatrala sam da je on sve shvatio, ali to je bila moja prevelika želja. Ništa se nije promenilo, kako je došla korona, posao i silne obaveze, bila je velika netrpeljivost, bilo je jako napeto, nikako, jedva smo čekali vikend da dođe da ja odem kod mame, a on je potegao priču o razvodu - objasnila je pevačica, a onda je govorila o bračnoj terapiji koju je posećivala sa bivšim partnerom.

- Prvo sam krenula sama na terapije, zato što sam bila dosta zatvorena, nisam bila komunikativna, ali to je bilo džabe, jer smo nas dvoje "svako na svoju stranu". On je išao nekoliko puta, ali smatrao je da je to bacanje para, nepotrebno. Smatrao je da je znao šta mi treba da radimo, gde grešimo - zaključila je Jelena u RTS ordinaciji.

Izvor: Nova.rs
Foto: jelena_gerbec_/Instagram

Pogledajte još