VOLIM TE I TOLIKO SAM TE ŽELJAN: Filip Car u suzama priznao Aleksandri Nikolić da ne bi preživeo da je vidi sa drugim (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car obavio je dugoočekivani razgovor sa Aleksandrom Nikolić o emocijama i odnosu sa Majom Marinković i Milicom Veselinović.

- Znaju one zašto ja pravim sr*nja napolju, kao što su Ana Jovanović i Sanja Grujić znale napolju šta i zašto radim ove godine. Znaju one. Ne krijem ja, pravim sr*nja jer sam takav i da mi ne bi bilo još gore kad sam u emociji i ludilu. Znala si i ti zašto pravim sr*nje i znala si kakav si i govorio sam ti. Ja sam inače kriv za sve, ali mogu tebi da kažem i uperim prstom da sam sve uradio zbog tebe i ti to jako dobro znaš. Znam ko jedini u ovoj kući mene voli i ko se saoseća sa mnom. Tebi ne mogu prepisati nijedan svoj problem, nisi ih ti napravila, ja sam, ali nisi ti kriva nikome osim meni. Svko sr*nje si mi napravila ti. Nisam ti prao mozak ni za šta što me je bolelo i mučilo jer sam iskreno osetio ono što si znala - rekao je Filip.

- Ne mogu ti ja napraviti... - rekla je Aleks.

- Prošle godine sam odlazio Ani i Sanji pa mi one nisu pravile probleme, pa sam se vraćao. Ove ove godine prave probleme jer su Milica i Maja, a ti znaš da se ove godine neću vraćati jer bi bio isti problem. Iskreno, najiskrenije ti se kunem da sam napravio i sa Milicom juče i danas sr*nje i ovo sa Majom, one znaju zašto, a znaš i ti - rekao je Car.

- Ne znam - rekla je Nikolićeva.

- Znaš kao što znaju i one. Neću više praviti sr*nja, napravio sam ih, ali ne radim iskreno i od srca kao sa tobom. I sad kad sam napravio sr*nje znala si kako mogu završiti i šta sam osećao. Neću ni tebi više doći, a ti si znala koliko te volim i šta sam osećao prema tebi, znaš me tri godine, poznaješ me. Neću biti sa tobom nikad jer si mali pokvareni folirant koji samo mene voli i ja to znam. Ti mene ne možeš isfolirati jer me voliš. Ne želim ništa i neću biti sa tobom, ali napravio sam sr*nja da mi ti ne oprostiš i da ja sebi ne oprostim. Ja tebi nisam potreban, kao ni ti meni, nikad u životu ne bi uspeli radi hiljadu i jedne stvari, ali znaš da sam bio iskren i da se nisam za*ebavao sa tobom. Koliko sam te zavoleo i koliko sam se promenio, a sve si uradila da ispadne sve najgore - rekao je Filip.

- Ne bih se ni ja nikada pomirila sa tobom - rekla je Aleksandra.

- Ni ja sa tobom, a znaš koliko sam te željan i koliko te volim. Osećao sam i mir i spokoj prvi put ovde sa tobom. Voliš me i pomirila bi se sa mnom odmah, ali ja ne mogu - rekao je Car.

- Ne, ne bih. Kakav si ti čovek? Ti si kriv, sam si sve želeo. Sve bih dao da mogu, sve bih dao da mogu, ali ne mogu. Mogu nekoliko dana, ali nije to to kao sa tobom, kao kad si ti osetila i kad je bilo sa tobom. Uradi nešto i diskvalifikovaćeš me - rekao je Car.

- Neću Filipe, niko mi se ne sviđa - rekla je Nikolićeva.

- Da, ali šta si radila prvi dan kad sam bio sa Majom - rekao je Car.

- Ti nisi je*ao zbog mene nego zbog sebe. Kako možeš - rekla je Aleks.

- Želim ti sto puta bolje od mene. Znaš da te volim, osetila si to i u vezi sa mnom i dok ove svari radim. Ako sam sa njima ja se lečim, ako nisam ja bih prišao tebi. One su meni bezbolne, a ti si znala da si bolna - rekao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - Instagram/PrintScreen

Pogledajte još