Aleksander Skarsgard: Vampir kome traže da ih "gricne"!

Najpopularniji, a sigurno i najzgodniji Šveđanin u Holivudu, Aleksander Skarsgard - fanovima serije True Blood poznat kao vampir Erik Nortman - zvezda je septembarskog izdanja magazina "BlackBook".

U ovom interesantnom intervjuu koji u celosti možete pročitati OVDE, Aleks (35), koga uskoro čeka premijera rimejka Pekinpoovog klasika Psi od slame (Straw Dogs), poveo je urednika magazina "BlackBook" na turu kroz set serije, ali i svog života.

Od sina popularnog švedskog glumca Stelana Skarsgarda i najstarijeg od sedmoro dece, preko švedskog marinca i momka koji je tražio sebe da bi se konačno našao u glumi, do svetske zvezde za kojom su poludele žene (i filmski autori!) širom sveta - sudeći po ovom intervjuu u Aleksovom pogledu na život se promenilo samo to što ga sada iritiraju paparaciji uvek žedni senzacije.

Fanovi Lejdi Gage su ga sigurno zapazili u njenom spotu Paparazzi što je Aleks prokomentarisao sledećim rečima:

- Smešno je to što sam proveo sedam meseci u afričkoj pustinji, dao svoju krv, znoj i suze - moje srce i dušu - za HBO-ovu seriju "Generation Kill", a ljudi i dalje više žele da pričamo o šest sati koje sam proveo snimajući spot "Paparazzi" sa Lejdi Gagom.

FOTO GALERIJA: Aleksander Skarsgard za magazin "BlackBook"

Međutim, najčudnija je svakako činjenica da ga filmadžije i publika previše živo identifikuju sa ulogom vampira Erika, te osim što dobija ponude da igra uloge slične njemu, fanovi ga često mole da ih "grince". Mada je to svakako svojevrsna pohvala za sjajno odigranu ulogu u jednoj planetaro uspešnoj TV seriji, Aleks o ovim apsurdnim ponudama kaže sledeće:

- To je jedna stvar koju nikada neću razumeti. Ali, glavni razlog što to nikada neću uraditi je taj što ako to uradim jednom, svaka druga osoba će biti u fazonu "Ujedi me! Ujedi me! Ujedi me!".

Pored filma "Psi od slame", Aleksa očekuje, nakon premijere na Kanskom festivalu, početak distribucije filma Melanholija Larsa fon Trira za koji je njegova filmska supruga - Kirsten Danst dobila Zlatnu palmu. Takođe, Aleks je odigrao i jednu od glavnih uloga u novom filmu Pitera Berga Battleship u kome mu je, doduše u svega par scena, partnerka bila popularna pevačica Rijana.

Više o Aleksanderu Sakrsgardu saznajte OVDE!

Pogledajte još