ZA LET U DRUGE DIMENZIJE: "Leptir" - seks poza u kojoj će ženski orgazam "procvetati"

Postoji mit koji kaže da seks mora da bude pomalo ekstreman da bi bio zanimljiv i prijatan. Poza leptira je dokaz da seks ne mora da prkosi gravitaciji kako bi bio zabavan, prijatan i kako bi ponovo upalio iskru koja možda slabije tinja u dugogodišnjim vezama.

Na drevnim stranicama Kama Sutre, ovu seks pozu možemo da pronađemo pod imenom "položaj cvetanja". Kao što samo ime kaže, u ovoj pozi ženski orgazam procveta, jer je jedini ženski zadatak u toj igri da se opusti i da uživa.

Kod poze leptira celim performansom upravlja muškarac. Od tempa i dinamike, do ruku slobodnih za nežne dodire. Poza leptira će oduševiti svaku ženu i zagarantovaće joj užitak o kakvom je oduvek sanjala. Duboka penetracija i stimulacija klitorisa omogućiće partnerki da poput nežnih leptirica "odleti" u neke druge dimenzije.

Poza leptira je seksualni položaj prepun užitka. Kod ove poze nema rečenice "podnosim ga", nego samo "uživam kao nikada dosad". Nakon što pročitate kako da izvedete ovaj položaj, leptir poza bi mogla da postane vaša svakodnevica. Ovo je odlična varijanta za sve ono koji vole misionarski položaj, a u sebi skrivaju avanturistu, kaže Mušumi Gose, seksualni terapeut.

Kako da izvedete pozu leptira?

Glavni cilj ove poze je uživanje, a ne dokazivanje koliko ste sposobni u seksualnim akrobacijama. Kako bi "odleteli" u neke nove seksualne dimenzije, trebaće vam samo sto koji je u ravni muškog polnog organa. Dakle, za izvođenje ove poze, partnerka treba da legne na leđa, a partner treba da stoji ispred nje. Partnerka noge treba da stavi na njegova ramena, tako da su u ravni njegovih ušiju.

Postoje brojne varijacije na ovu temu, pa tako možete da isprobate "bočnog leptira", u kom žena leži na boku, nogama skupljenim u kolenima i prebačenim preko njegovih butina. Možete da isprobate i varijantu u kojoj muškarac partnerki drži noge u kolenima, ili onu u kojoj su njene noge postavljene u stranu, ispod njegove ruke, odnosno preko struka.

Isprobajte i "pritisnutog leptira"

Za poseban doživljaj, isprobajte "pritisnutog leptira". Za ovu varijaciju vam treba stolica, poželjno kancelarijska, na kojoj možete da se okrećete. Žena treba da sedne na stolicu, a muškarac da klekne na pod ispred nje. Za ovu pozu partnerka treba stopala da nasloni na prsa svog partnera. Dok partner duboko penetrira u partnerku, ona stvara obrnuti pritisak tako što stopalima odguruje njegovo telo.

Ovaj svestrani seksualni položaj je odličan za oba partnera. Vrlo je jednostavan, ne zahteva posebnu izdržljivost i snagu, a u njemu će najviše uživati dominantni muškarci i submisivne žene. Za one željne ekstremnijih seksualnih avantura - u ovoj pozi možete da uživate i u analnom seksu.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još