SVI SU NAS PLAŠILI DA ĆE BITI PROBLEMA: Ivana Pavković progovorila o majčinstvu i odgajanju sinova Vujadina, Vojina i Vuka

Nakon što je na svet donela blizance, pevačica Ivana Pavković potpuno se povukla sa javne scene. Ne krije da joj muzika malo nedostaje, a za Grand je otkrila kako se sada snalazi sa tri dečaka u kući.

Ivana kaže da je napravila pauzu od skoro dve godine, a sada polako planira veliki povratak na estradu posle porođaja.

- Godinu i po dana, možda se nekome čini da je brzo prošlo, ali meni baš i nije. Baš sam se uželela i snimanja, nisam prihvatala sve emisije, prosto nisam bila spremna. Ovo je sada zvanično prva emisija u kojoj sam se pojavila nakon porođaja - kaže Ivana.

Pevačica priznaje da joj je druga trudnoća brzo i lako prošla i da joj je bilo dragoceno iskustvo koje je doživela kada je rodila starijeg sina.

- Ovu drugu trudnoću sam prošla onako opuštenije bez straha i naravno oni kada su se rodili strah ne postoji, a mi smo sve to prošli. Imamo pomoć, pa sada mogu da budem aktivna i da se pojavljujem malo - rekla je ona i otkrila koliko joj pomaže Petar:

- Kada se Vujadin rodio onda je menjao pelene, a sada kada su se blizanci rodili on je puno radio. Gledali smo da ga nekako poštedimo ima nas dosta zaista. Ne zameram ja to oko menjanja pelena, kada je kod kuće on zaista pomaže.

Petar i Ivana na društvenim mrežama često dele slike i snimke iz porodičnog doma. Ona kaže da su svi zaista srećni i da to žele da podele sa ljudima, a posebno je srećan stariji sin Vujadin koji je dobio dva brata.

- Svi mi pišu zašto ih češće ne izbacujem imam dosta snimaka, ali ih čuvam i za privatnu arhivu. Ne želim ni da budem dosadna, ali ljudima to zaita nije dosadno. Svi se raduju zbog nas i drago mi je što ljudi cene one prave vrednosti, a to je porodica. Što se Vujadina tiče, znala sam kakvo je dete i znala sam da će sve to prihvatiti dobro. Svi su nas plašili da će biti problema, ali on toliko njih voli i mazi ih da se nekada i unervoze - zaključila je Ivana za Grand

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Pogledajte još