LJUBOMORAN SAM, ŽELIM DA BUDEM CENTAR NJENOG SVETA: Danijel Alibabić iskreno o odnosu sa suprugom Oliverom i iščekivanju drugog deteta

Pevač Danijel Alibabić i njegova supruga, Olivera Biba Barović, nedavno su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelili lepe vesti, da nakon što su dobili sina, čekaju ćerku.

- Čim se pomene to, odmah mi izmami osmeh na lice, to je nešto što ne znam da li je u opšte opisivo. Već sada vidim tu njenu kosu, njene oči, kako mi skače po glavi. Sve će moći i sve može - rekao je pevač, te dodao i da li postoji istina u tome da očevi uvek više vole ćerke.

- Ne znam da li ću biti popustljiviji prema devojčici, mislim da će biti isto kao i prema svoj deci, ali ne znam šta će da se desi. Svi mi kažu "videćeš kada se rodi ćerka, šta je zapravo prava ljubav", to svi govore. Mislim da je nemoguće da pobedi ljubav koju osećam prema našem sinu, ali jedva je čekam.

Iako sin Mihajlo, ima tek godinu i četiri meseca, pevač već sada oseća da je strog otac.

- Jesam strog otac i postavljam neki autoritet, iako je dete od godinu i četiri meseca, tako da teže da tu može, ali već sada su tu trenuci kada se neke stvari postavljaju na svoju mesto. Nisam od tih roditelja koji će uvek biti blag, ali nisam ni od tih koji će biti isključivo strogi i da nema kompromisa. Sve možemo da se dogovorimo, sve može, ali postoje neka pravila - kaže Alibabić i dodaje da je supruga drugačija od njega.

- Supruga je dosta popustljivija, za razliku od mene.

Danijel ističe da iako su na njegovom nastupu u publici u većini devojke, od svoje supruge ne oseća nikakvu dozu ljubomore.

- Supruga je već kupila pola dvorane, biće na festivalu, naravno. Dolazi tu sa prijateljima, i rekao sam joj čim završim hoću da čujem ovacije i da budete najjači navijači. Nije ljubomorna, jer prosto to nema veze sa ženama, uvek ide da li je žena ljubomorna, a glavno pitanje treba da bude da li smo mi ispravni i da li mi dajemo materijal i povod da budu ljubomorne. Treba sebe da ispitujemo, a ne njih da li su one ljubomorne - iskren je bio pevač i dodao da je po pitanju ljubomore mnogo drugačiji od supruge.

- Vrlo sam ljubomoran, bik sam u horoskopu i ljudi kažu da su bikovi dosta ljubomorni, na neki način i posesivni. Volim da kada je nešto moje, da je moje, u svakom mogućem smislu sam ljubomoran i želim da sam centar sveta. To je velika greška, ali radim na tome.

Pevač će se sa numerom "Pitaj ga", predstaviti na festivalu "Beogradsko proleće".

- Pripremam odličnu kompoziciju, vrlo zahtevnu za jednog solistu. Veoma je teško izvesti, jedva čekam i probu sa simfonijskim orkestrom, tada ću sigurno imati malo jasnije utiske - kaže Danijel i dodaje da postoji trema pred festival.

- Uvek postoji neko uzbuđenje, jer to je takmičenje, svako ko kaže da ne postoji nikakva trema, znači da mu nije stalo do toga. Uvek kažem mojim D-Molovcima sa kojima radim, da je potpuno prirodno da imaju tu neku dozu odgovornosti i pozitivnu tremu, ne valja kada je trema koja će da izmaleriše nastup i neće nam dozvoliti da se fokusiramo, to je loše. Ovako kada imamo neku uzbuđenje i odgovornost to je dobra.

Pred sam festival, kaže i da je veoma teško danas izvoditi pesme koje su totalno drugačije od popularnog modernog žanra.

- Zbog toga je još veća zahvalnost i pohvale za celu organizaciju, posebno zato što će sve izvođače pratiti simfonijski orkestar. To treba da se neguje i da postane tradicija, kao što i jeste, ovaj festival koji je iznedrio toliko hitova. Nadam se da će postojati i narednih godina, jer ovaj festival je jedno pravo blago - rekao je pevač, ali i dao sud o popularnoj muzici.

- To nije moja šolja čaja, ali je pevam na svojim nastupima, čak i na albumu "Dve strane", koji je vrlo aktuelan, veoma sam koketirao sa tim trendom i sa tom muzikom koju voli mlađa populacija i videćemo šta će rezultati pokazati, za sada ipak je publika dala prednost ozbiljnijim pesmama kada sam u pitanju.

Izvor: Blic.rs
Foto: danijel_alibabic/Instagram

Pogledajte još