VODITELJKA PONOVO VOLI: Irina Vukotić u ljubavnoj vezi sa poznatim doktorom?!

Voditeljka "Pinka" Irina Vukotić navodno je u vezi sa doktorom, koji je i te kako poznat domaćoj javnosti.

Novi izabranik plavokose dame je zamenik direktora UKC u Nišu, a tokom pandemije koronavirusa bio je čest gost emisija, pa je stručnim izlaganjima na televiziji postao jedan od omiljenih lekara u narodu.

Kako pišu domaći mediji, doktor je i dalje zvanično u braku. Trenutno je u procesu razvoda, a upravo to je razlog zbog kog još uvek ne žele javno da govore o svojoj vezi, jer hoće da zaštite njegova dva sina od medijske pažnje.

Irina iz prethodnog braka ima ćerku, koju je dobila u zajednici sa rijaliti učesnikom Savom Radovićem. Sava je bio veliki šarmer te 2006. godine i osvajao je devojke gde god se pojavi, dok je Irina vodila rijaliti "Veliki brat" u kom je on učestvovao.

Nakon što je izašao iz rijalitija, Irina ga je intervjuisala i tada se moglo videti da su između njih proradile varnice, ali voditeljka se trudila da ne pokazuje emocije. Ipak, iza kamere, 2007. godine, desilo se nešto drugačije. Njih dvoje su ubrzo nakon završetka rijalitija započeli vezu, a iste godine su se i venčali.

Iz Savine i Irinine veze rodila se i devojčica Iskra, ali idiličan porodični život ubrzo se raspao. Bračni par se razveo samo dve godine kasnije, a Irina je pet godina nakon veze vratila devojačko prezime Vukotić.

Autor: Nadlanu.com/Story
Foto: irinavukotic/Instagram

Pogledajte još