PREKINULI NAGAĐANJA: Porodica Saše Vidića oglasila se zvaničnim saopštenjem nakon spekulacija o njegovoj smrti

Saša Vidić, srpski kreator i stilista, iznenada je preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi, a juče je ispraćen na večni počinak na Novom groblju.

Podsetimo, Vidića je Hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa.

Porodica pokojnog kreatora zbog raznih spekulacija o poslednjim danima njegovog života, odlučila je da se obrati javnosti i otkrije istinu o odnosu sa Sašom, ali i detalje njegove bolesti:

- Osećam potrebu, zbog našeg preminulog brata o kome pišu razne neistine, da kažem kao neko ko je bio uz njega, sledeće: Saša je imao porodicu sa kojom je bio u kontaktu. Nije bio siromašan, niti je prodavao stvari (sve njegove stolice bile su u stanu i dalje su). Zbog bolesti nije mogao da radi, te mu je porodica pomagala. Bolest se pogoršala u poslednje dve nedelje, a on je odbijao medicinsku pomoć, što je jedan veliki teret na našim leđima i uvek će biti. Ovo je jedina izjava najbližih srodnika. Sašin brat Igor i sestre Aleksandra i Maja - naveli su oni.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo se znalo.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma "Mi nismo anđeli".

Izvor: Kurir.rs
Foto: vidicsasa/Instagram

Pogledajte još