ŽIVELA SAM U AGONIJI, KONAČNO SAM IZAŠLA IZ KAVEZA: Razvodi se Tamara Todevska

Nakon sedam godina braka sa makedonskim košarkašem Aleksandrom Dimtrovskim, pevačica Tamara Todevska rešila je da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču. Kako i sama kaže, odluku nije donela preko noći, a danas je srećna što konačno ponovo diše punim plućima.

Njena najnovija pesma "Niagara" nastala je u trenutku njene najveće tuge, ali i preokreta koji joj se dogodio u životu.

- Jako dugo sam bila u tom 'kavezu', živela sam u agoniji, sve se okretalo u kug, tako da su iz besa izašle te reči iz mene. Dok sam pisala vraćalo mi se sve što mi se dešavalo u prethodnom periodu. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz tog kaveza i kažem ljudima da je to lako, ako to stvarno želiš. To je za sve koji su imali problem sa govorom mržnje, za sve koji su nekad razočarani, pogrešno etiketirani, imali bezizlaznu situaciju - rekla je Tamara i dodatkla se svog nedavnog razvoda.

- Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili u braku. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo - istakla je pevačica koja je nakon razilaženja od supruga imala veliku podršku porodice i prijatelja.

- Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga. Najbitnije od svega što sam ja izašla iz tog kaveza - zaključila je Tamara.

Izvor: Grand
Foto: tamaratodevska/Instagram

Pogledajte još