MODNE GREŠKE: Koja četiri odevna predmeta čine da izgledate starije?

Stilistkinja Melisa Lund otkrila je krucijalne tajne kako žene mogu da izgledaju mlađe uz samo nekoliko modnih saveta.

Tretmani lica ili nova frizura i promena boje kose mogu da budu dobra opcija kada je u pitanju podmlađivanje izgleda, ali to možete postići i promenom imidža.

Lična stilistkinja otkrila je za britanski "Express" nekoliko jednostavnih načina kako žene mogu u trenutku da izgledaju mlađe i bolje.

Pored toga, ona je objasnila zašto tamne tašne sa dugim kaiševima, ravne neutralne cipele, široka odeća i široke haljine sa cvetovima mogu u trenutku da učine da izgledate starije nego što jeste.

Iako svako ima svoj lični stil i odeću koja odgovara našem telu postoje neke stvari koje su pogrešne za sve.

- Manje tašne, klač torbice, smele cipele i dobro uklopljena odeća mogu da budu pravi način da izgledate moderno i mladolikije - savetuje Melisa i dodaje:

- Sve te široke haljine sa cvećem su promašaj.

Melisa dalje kaže da je pogrešno shvatanje da kada žene dođu u određeno doba, treba da prestanu da prate trendove. Ona ih podstiče da vole modu, ali ne i da postanu njeni robovi.

To ne znači da treba da se oblačite od glave do pete u najnovijem trendu već da trendove koristite kao inspiraciju za elemente sopstvenog ukusa.

Melisa savetuje zrele žene da ne menjaju svoj stil zbog godina, već da ga samo malo prilagode.

- Ako volite kožnu suknju možete da nastavite da je nosite, samo neka bude nešto duža od one koju ste nosili u svojim dvadesetim godinama - zaključila je ona.

Izvor: Ona.telegraf.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još