ONA JE FIFIKA, ZVEZDAN JE DRESIRA: Maja Marinković ismevala Anđelu Đuričić pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Anđeli Đuričić.

- Rekla si da nikada ne bi bila sa dečkom koji je bilo sa Majom Marinković? - glasilo je pitanje.

- Ne, njemu Maja nije bila devojka, oni nisu bili u vezi, samo seksualna kombinacija - kazala je Anđela.

- Budaletina. Nema argumente devojka da odgovori na bilo šta. Nije bitna forma već suština. Bilo nam je 10 puta strastvenije nego u njenom odnosu sa njim, nju to jako boli. Ja ne mogu da zaboravim taj prizor kada je ona otvorila vrata, misleći da će njen dečko biti na jednom krevetu. Kao mi nismo bili u vezi, a napravila sam im takav haos. Šta znači ta reč veza. Ona je fifika. Fifi gledaj pravo, Fifi digni rep, Fifi sedi pravo, Fifi nisi slep. On je dresira - govorila je Maja.

- Bili smo u pabu, Maja, ja i Zvezdan. Hvalili ste se oko svega kako vam je strava seks, sve. Poenta priče je da je on rekao njoj da kaže meni šta je pričala u smislu, zaljubila se. Onda je ona njemu rekla da kaže on šta je rekao - govorila je Jovana Tomić Matora.

- Ja se nisam zaljubila, ne može da ubija u moj indetitet, on je rekao da treba da se udaljimo da se on ne bi zaljubio - kazala je Marinkovićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još