IZBLAMIRAO SAM SE, ONA JE MOJA SRAMOTA: Zvezdan Slavnić priznao Ani Ćurčić da se pokajao zbog veze sa Anđelom Đuričić (VIDEO)

Tokom prošle noći Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić odlučili su da izađu iz emisije "Gledanje snimaka" kako bi porazgovarali o svim problemima koji su im se nagomilali tokom prethodnih dana.

- Šta te boli? Želim da ti pomognem. Šta te boli? Pričaj sa mnom, reci mi. Izbaci to. Desilo se šta se desilo, nismo se nadali i nema nas. Da li smo znali da ćemo da se rastanemo ovako? Ni u tri života. Nisi znao da ćeš da se zaljubiš, nisi kalkulisao i to ne možemo da vratimo - govorila je Ana.

- Da li ćeš da mi daš pesmicu? - upitao je Zvezdan Anu.

- Što ne bih? Pisala sam iz duše, znaš koliko volim da pišem. Ne bih ti dala pesmu, ali kad sam videla da si navijen na mene i ja sam htela da ti dam da vidiš šta sam napisala. Ja ti loše ne želim, poznaješ me - govorila je Ana.

- Kako možeš da misliš da ti ja loše želim? - dodao je Slavnić.

- Ne mislim, ali budeš srećan kad me hijene opletu. Ja nisam došla ovde da te uništim. Prodao si me, za koga? Daj mi odgovor - rekla je Ana.

- Neka to bude moj sram, a što ti? - upitao je Slavnić.

- Zvezdane, je l' si srećan i zaljubljen? - upitala ga je Ana.

- Kad izađem videću, ovde ne mogu ništa. Ja sam uradio nešto i bilo me je blam da krijem, sve je to moja sramota. Ja sam sam sebe osramotio - rekao je on.

- Podržala sam te da dođeš i samo sam te moila da me ne izdaš, a ne da me prevariš - rekla je Ana.

- Kako da se razdvoji? Kad uradim, kažeš da je obe stvari - dodao je on.

- Prevario si me i ostavio jer si se zaljubio - rekla je Ana.

- Što nisi rekla da ostanemo prijatelji? Uništila si i ti drugo - poručio je Slavnić.

- Imaš svoju devojku i svoj život, nemoj da svaljuješ krivicu na mene - pričala je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još