Fetboj Slim dolazi u Beograd na dobru žurku i klopu

Pirča da više ne pije ali da u njemu nekad ima toliko alkohola da ga uhvati euforija pred nastup.
U inrervjuu za “Blic” poznati dj kaže da će beogradski nastup biti pravi audio-video šou koji će terati publiku na ples. Nastup će trajati oko dva sata.

Fetboj Slim kaže da ne zna ništa o Beogradu i da jedino za šta će imati vremena jeste da uživa u srpskoj hrani.

Ulaznice 2.490 dinara

Fetboj Slim nastup 23. septembra. Karte po ceni od 2.490 dinara već su u prodaji u Beogradskoj areni, Bilet centaru Beograda, ,,Eventimu“, Šoping centaru ,,Ušće“, knjižari ,,Delfi“ i ,,Vulkan“, Domu sindikata, ,,Gigstix“. Karte se mogu kupiti i onlajn prodaja www.arenabeograd.com, www.tickets.rs i www.eventim.rs.

Upitan da li se seća nastupa na Egzitu i šta misli o publici u Srbiji, Fetboj Slim kaže da se odlično seća nastupa na Egzitu prvenstveno zbog energije koja je postojala između njega i publike.

Čak i posle toliko godina gde god da nastupam u svetu, ljudi mi prilaze i kažu da su me gledali na Egzitu što mi je fascinantno. Najčešće mi to govore u SAD, ali događa se to i u drugim državama. Pre nekog vremena želeo sam da se ponovo nastupam na Egzitu, ali su mi organizatori rekli da imaju pravilo da im isti izvođači ne nastupaju dva puta, piše “Blic”.

Šta sluša Fetboj Slim
Trenutno sam “zakucan” u bluz iz četrdesetih, ska iz šezdesetih i fank iz sedamdesetih. Još uvek ima puno izvođača koje tek otkrivam i to mi je mnogo dobro i uzbudljivo.