ROMANTIČNA CEREMONIJA NA PLAŽI: Aleksandra Nikolić i Filip Car planiraju tajno venčanje u Crikvenici

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić juče je otišla u Crikvenicu, rodno mesto svog dečka Filipa Cara, koji je u istom rijalitiju osvojio četvrto mesto. Njih dvoje su se samo nekoliko dana pre superfinala šeste sezone verili, a kako pišu domaći mediji, uskoro će stati na ludi kamen i ovo je razlog Aleksandrinog odlaska u Hrvatsku.

- Mima je otišla u Crikvenicu kako bi upoznala Filipovu porodicu i ako sve bude kako treba, odmah će se venčati. Ona je prva devojka iz rijalitija koja je pozvana u Crikvenicu i njegov otac je već voli, čeka se samo procena njegove majke, koja je stroga po pitanju budućih snajki, saznali smo da nije bila najsrećnija kad je Filip bio sa Majom i Dalilom i nema lepo mišljenje o devojkama iz rijalitija - otkrila je Aleksandrina drugarica, pa nastavila:

- Mima se nada da će je Milica prihvatiti i da će je Filip odmah oženiti. Isplanirali su intimnu i tajnu ceremoniju na plaži, baš kako je odmalena zamišljala, a veliko slavlje će napraviti u Beogradu, kako bi mogli da prisustvuju i njoj bliski ljudi. Spremna je da se odmah uda za njega i želi da to uradi što pre, pre povratka u Beograd, gde će imati još mnogo obaveza u narednom periodu. Doći će samo Carevi najbliži ljudi i kumovi.

Filip je u "Zadruzi" pokazao svoju romantičnu stranu, a koliko je "odlepio" za Aleksandrom, govori i činjenica da joj javno pokazuje svoja osećanja putem društvenih mreža, što nije toliko često radio sa drugim devojkama.

Da se nešto uveliko krčka u Crikvenici potvrdila je i sinoć Jovana Tomić Matora, tokom svog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita".

- Presrećna je sa Filipom. Ona jako voli Cara i mogu ti reći da im je lepo i da će biti još lepše. Iznenadiće se i Filip i svi, nešto će lepo da uradi. Ja mislim da jeste prva devojka koju je odveo u Crikvenicu, verio ju je i definitivno će se desiti svadba - istakla je Tomićeva.

Inače, Matora je otkrila i da je zaprosila Anitu Stanojlović i da će se venčati za mesec dana u zemlji koja dozvoljava istopolne zajednice, a već su krenule glasine da će to biti upravo u Hrvatskoj i da će im kumovi biti Aleks i Car.

Izvor: Republika.rs
Foto: AmiG Show - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još